Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
88 komentara

Silviju na neviđeno zaprosili i stalno je obasipaju darovima

NAJTRAŽENIJA Dečki joj šalju srcolika pisma, no njoj je kod muškarca najviše seksi muževan glas. Antu žene obožavaju jer ih zavodi kuhanjem, a proizvodi i vino

RTL
Foto: RTL
88 komentara

Sudionica emisije “Ljubav je na selu” dobila je 200 pisama muškaraca od 18 do 55 godina, a od muških kandidata najpopularniji je Dalmatinac Anto Poluta.
Silvija Vidović (27) iz Šenkovaca pokraj Čakovca dobila je više ljubavnih pisama od svih ostalih kandidata. Potencijalni ženici šalju joj i darove, a neki su je i zaprosili iako su je samo vidjeli na tv-u. Međimurka je zaljubljive prirode.

- Brzo se zaljubim, ali još brže odljubim. Uopće nisam romantična - kaže. Dodaje da kod muškaraca najviše voli muževan glas. 

- Volim visoke, tamnokose stokilaše, ali moraju biti i pametni - dodaje farmerica, koja uzgaja krave na imanju. Voljela bi se udati i imati troje djece, ali prije toga želi još proputovati svijet.

Romantični Anto (43) sviđa se ženama jer zna kuhati, proizvodi vino i pjeva u klapi. Dosad je dobio stotinjak pisama. 

Zaprosio bi curu skačući iz aviona

Saša Domitrović (31) iz Šandrovaca jako je zaljubljiv. Na ženi ga najprije privuku oči, a zatim želi da ga zavede pogledom. Djevojku bi zaprosio skačući iz aviona padobranom s prstenom u ruci.

Sramežljivac voli da ga žena šarmira

Goran Škrljac (31) iz Graberja pokraj Petrinje želio bi imati dvoje djece. Kuhar je po struci, a djevojke osvaja specijalitetima. No ipak voli da ga žena prva šarmira. Neostvarena želja mu je kuća na moru.

Zbog ljubavi bi proputovao svijet

Mario Čmarec (35) ne zna kuhati, no hvali se kako zna napraviti palačinke. Romantičan je, pa je prije nekoliko godina otišao na dalek put kako bi iznenadio curu. Kod žene mu je važniji karakter nego izgled.

Kilometrima putovao zbog ljubavi

Saša Kunjek (30) iz bivšeg braka ima tri sina, no nada se ženidbi jer bi želio dvije kćeri. Ako u showu pronađe suprugu, to će mu biti, kaže, kao sedmica na lotu. Zbog ljubavi bi obišao svijet.

Naši partneri pišu
Message