Show

Komentari 1

Simon Cowell ponovno pao s električnog bicikla i završio u bolnici: 'Sreća da je uopće živ!'

Simon Cowell ponovno pao s električnog bicikla i završio u bolnici: 'Sreća da je uopće živ!'

Nakon nesreće u zapadnom Londonu primili su ga u bolnicu pod sumnjom na potres mozga i slomljenu ruku. Čak ni nakon dvije ozbiljne nesreće, ne odustaje od bicikliranja

Zvijezdu 'X Factora' Simona Cowella (62) su hitno prevezli u bolnicu nakon još jedne nesreće s električnim biciklom, piše Metro.uk.

POGLEDAJTE VIDEO:

Cowella su, prema izvješćima, nakon nesreće u zapadnom Londonu primili u bolnicu pod sumnjom na potres mozga i slomljenu ruku.  

- Simon može biti sretan što je živ. Pedalirao je s uključenim električnim motorom, a kotači su iznenada izletjeli ispod njega nakon što je udario u mokru zakrpu - ispričao je izvor.

- Pokliznuo se i preletio preko upravljača nasred ceste - dodao je za The Sun: Tvrdi da je Cowell sada dobro i da se već vratio kući.

Podsjećamo, prije samo 18 mjeseci glazbeni mogul je ozlijedio leđa u biciklističkoj nesreći u Los Angelesu. Međutim, to ga nije spriječilo da nastavi pedalirati u slobodno vrijeme.

- Moje najkreativnije vrijeme je sada kada vozim bicikl. Iako je to električni bicikl, ja i dalje uvijek moram pedalirati i prijeđem oko deset milja dnevno - ispričao je svojedobno.

Cowell je navodno izjavio kako ni nakon dvije nesreće ne odustaje od bicikliranja.

Najčitaniji članci