Show

Komentari 15

Dugo ju je skrivala: Simona ima mlađu sestru (25) u Londonu

Dugo ju je skrivala: Simona ima mlađu sestru (25) u Londonu

Simona danas živi mirnim obiteljskim životom. Sa suprugom Stanislavom nedavno je dobila treće dijete. O svojem životu pretjerano ne govori, no pohvalila se kako joj je na blagdane došla sestra

Simona Mijoković (36) posljednjih se godina potpuno povukla iz medija te živi mirnim obiteljskim životom. Nakon razvoda od Ante Gotovca (50) pronašla je novu ljubav i sada živi u Linzu sa suprugom Stanislavom Mijokovićem (54) s kojim je nedavno dobila treće dijete, kći Zvjezdanu. Iz braka s Antom ima kći Gabrijelu.

POGLEDAJTE VIDEO: Život hrvatskih starleta

Iako se povukla, Simona na društvenim mrežama ponekad objavi privatnu fotografiju. Sada je pokazala mlađu sestru Paulu (25) koja inače živi u Londonu. 

- Dragi prijatelji, da vam predstavim svoju sestru. Ista nas je majka rodila, to ste me pitali. Rodila se kada sam ja imala 11 godina. Tada sam je s ljubavlju čuvala, presvlačila pelene, hranila i šetala po Brežicama gdje smo živjeli. Uvijek je bila moja ljubimica. I danas smo tu jedna za drugu. Ona jako voli putovati, ali niti ovaj virus je nije spriječio da sjedne u avion i dojuri k nama u Linz. Hvala ti Isuse na daru ove ljubavi i zajedništva - napisala je Simona u opis fotografije sa sestrom.

- Uvijek sam tu za tebe, i na kraju svijeta ako treba - poručila je Paula Simoni u komentaru. 

U komentarima su se javili i Simonini pratitelji koji su sestre pohvalili.

- Paula je prekrasna, imati sestru je uistinu dar od Boga. Jako je lijepo kad se setre vole, jako ste slične - pisali su im. 

Simona je sada posvećena vjeri i obitelji. Devet mjeseci je skrivala kako će sa suprugom dobiti treće dijete. 

- Čekali smo te u tišini srca, skrovitosti našeg doma, molitvi zahvale i radosnog osmijeha svih devet mjeseci - napisala je Simona na svojoj društvenoj mreži nakon poroda. Kasnije je podijelila fotografije iz trudnoće koje je vješto skrivala.

 

 

 

 

Najčitaniji članci