Obavijesti

Show

Komentari 83

Sin Adnan voli prirodne: 'Mogla je staviti nokte do Bangladeša'

Sin Adnan voli prirodne: 'Mogla je staviti nokte do Bangladeša'
13

Otišla sam bez pozdrava i bez ičega jer sam inače tip osobe kojoj dulje treba da nešto kaže tako da mi je trebalo da prvo u sebi sredim te osjećaje, rekla je Marina napustivši show

VIDEO

U drugoj epizodi showa 'Ženim sina?' gledatelji su upoznali i druga dva kandidata, Elvisa Vaupotića i majku Elanoris te Adnana Avdića s majkom Merimom, kao i djevojke s kojima su kandidati odlučili započeti avanturu.

Nakon dolaska u dvorac, Adnan i Elvis povukli su se u sobe, dok su majke pohitale upoznati djevojke. Mama Merima bila je oduševljena djevojkama tijekom obilaska te je odmah i 'pikirala' svoju mezimicu, dok je Elvisova majka Elanoris s primjetnom suzdržanošću kazala kako je jako dobro procijenila djevojke.

Na spojevima je bilo poprilično zanimljivo. Dok je Elvisa najviše zanimalo kakve filmove djevojke vole te koju glazbu slušaju, Adnanu je jedno od glavnih pitanja bilo znaju li praviti pitu.

Prva djevojka koja se predstavila Adnanu i majci Merimi bila je Tamara Peček iz Krapine koja ističe da najviše uživa u talijanskoj kuhinji. No, čini se kako unatoč tome što je Adnanu kazala kako bi mogla napraviti pitu, ipak ga nije uspjela 'kupiti'.

- Previše je umjetna - rekao je Adnan majci koja je stala u Tamarinu obranu te dodala da njezina usta nisu presudna da ona sutra bude cura, žena.

- Mislim da sam se pokazala kao potencijalno jako dobra snaha. Gospođa Merima mi se čini vrckava i mislim da bi mi mogla biti dobra prijateljica! - komentirala je Karolina Grubić nakon spoja iako je majka Merima komentirala njezinu visinu.

Lea Kos s otoka Cresa pobudila je u Adnanu vrtlog emocija.

- S Leom bi se poigrao s naočalama u nekoj sexy pozi, bez imalo razmišljanja! - zaključio je Adnan, a osim Lee, zaintrigirala ga je i djevojka Tea Farkaš iz Požege, koja se svidjela mami Merimi već tijekom obilaska.

- Mogu vam stvarno reći i da sam to osjetila jer se vidi nekako u očima, ne znam kako - nadovezala se Tea na Merininu konstataciju da joj je kliknula na prvu. 

Vrlo zanimljivo bilo je tijekom spoja s djevojkom Mariom Ninom Flanjek.

- Ono je kao na kurblu! Ja nisam mogao doći do riječi. Ja volim pričati, ali ova što baljezga! Mislim da bi se pobili samo da kažemo dobar dan - komentirao je Adnan.

Natjecateljica Maja Veljković Adnana je iznenadila najprije svojim stylingom, a potom i nekim razmišljanjima koja mu nisu baš najbolje legla.

- Volio bih ju odvesti na narodnu muziku! - rekao je Adnan aludirajući na glazbeni žanr metal kojega Maja sluša. No, povrh glazbe, Adnan se prepao kada je Maja opisivala svog savršenog muškarca. 

Iako je natjecateljica Marina Mesek, profesorica filozofije i religijske kulture, bila uvjerena da je oborila Adnana s nogu, ističući kako su pronašli zajedničku temu, čitanje, Adnan je ipak odlučio da je ona djevojka koju će prvu eliminirati. Eliminacija je Marini teško pala, pa je samo izjurila iz prostorije.

- Otišla sam bez pozdrava i bez ičega jer sam inače tip osobe kojoj dulje treba da nešto kaže tako da mi je trebalo da prvo u sebi sredim te osjećaje. Bilo mi je sve prebrzo. Nisam se snašla u toj situaciji - kazala je Marina napustivši show.

Dok se Adnan doimao poprilično siguran u svoju odluku, Elvis se dvoumio između dvije djevojke te odlučio da show ipak napušta Nika Maravić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'