Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
0 komentara

Sinovi te zovu da ostaneš kući: 'Budi ratnik protiv zle korone'

Kao i ostalim glazbenicima, Sinovima jako nedostaju koncerti i druženje sa publikom, ali sada je najbitnije ostati doma i slušati nadležna tijela

Foto: Promo
0 komentara

Teško nam je. Svi smo u nekom strahu i sjeti. E pa, Slavonac kad mu je teško izađe na šor i zapjeva da ga čuje svijet, poručuje grupa Sinovi svojim novim singlom. Odlučili su se protiv straha koji je zahvatio Hrvatsku i svijet boriti glazbom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 


 
Producent Ivica Sente pred dečke je iznio ideju da u ovoj teškoj situaciji daju svoj doprinos i dašak pozitive pjesmom 'Ostani doma (Budi ratnik protiv zle korone)'. 

Na melodiju izvorne pjesme 'Na kraj sela', Igor Rojka uz pomoć Ivice Sente i Maria Rakušića napisao je informativno/edukativni tekst, a uz aranžman Maria Rakušića i Ivice Sente nastala je ova pjesma za teška vremena. Za edukativni video pobrinuo se redatelj Darko Bušnja.

Kao i ostalim glazbenicima, Sinovima jako nedostaju koncerti i druženje sa publikom, ali sada je najbitnije ostati doma i slušati nadležna tijela.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Tema: Muzika

Message