Obavijesti

Show

Komentari 2

Sjajni Ivan Zak je oduševio i vršnjakinju radija Mariju Kirin

Sjajni  Ivan Zak je oduševio i vršnjakinju radija Mariju Kirin
1

ZA SVE GENERACIJE Obožavateljica britanske kraljevske obitelji Marija Kirin iz Slavonskog Broda uživala je na koncertu povodom 90 godina Hrvatskog radija

VIDEO

Uvijek se rado odazivam na koncerte koji imaju viši cilj i na kojima se prikuplja novac za plemenitu svrhu. Kad je riječ o Vukovaru, gradu heroju, još mi je draže biti dijelom cijele koncertne priče, kaže Ivan Zak (37).

Na donatorskom koncertu za obnovu vukovarskog Vodotornja na zagrebačkom Trgu bana Jelačića prikupljeno je gotovo 1,2 milijuna kuna. U prvom redu koncerta bila je i Marija Kirin (89) iz Slavonskog Broda. Prijateljica engleske kraljevske obitelji 21. svibnja napunit će 90 godina.

- Bilo mi je dosadno pa sam odlučila otići na koncert u povodu rođendana Hrvatskog radija. Vršnjaci smo, on je od mene stariji četiri dana - kaže Marija. Brođanka dodaje kako je došla vlakom, a organizatori su je smjestili u prvi red ispred bine.

- Na transparentu je moj datum rođenja. Samo mi je žao što mi nitko iz Hrvatskog radija nije prišao - kaže Kirin. Dodaje kako radio sluša još od davne 1947., kad se zvao Radio Zagreb.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pitala bi ih da me oslobode pretplate jer nisam baš pri novcima, a želim uživati u njihovim emisijama sve dok sam živa - kaže Marija. Brođanka je 2011. bila gošća na kraljevskom vjenčanju princa Williama i Kate Middleton u Engleskoj. Napeto je pratila obje Kateine trudnoće te poslala darove za princa Georgea i princezu Charlottu kad su se rodili, a nije propustila čestitati 90. rođendan kraljici Elizabeti II., od koje je mlađa mjesec dana.

- Atmosfera je bila fantastična, a publika odlična. Bila je ovo prigoda za sve nas glazbenike da iskoristimo svoj rad i djelovanje za hvalevrijedan cilj - kaže Zak koji se rado družio sa svojim obožavateljima. Dodaje kako voli odvojiti vrijeme za njih.

- Sve što radim, radim uz njihovu podršku, stoga mi ni autogrami ni slikanje s fanovima nikad ne padaju teško - kaže pjevač. S njim je u društvu bio i pjevač Joško Čagalj Jole (44).

- Toranj budi sjećanja, atrakcija je i koristan u odgoju djece da nauče povijest. Ovo je jedna lijepa obljetnica i akcija za obnovu simbola Domovinskog rata - kaže splitski pjevač. Dodaje kako jedva čeka da obnove toranj i da će odmah onamo otići s obitelji.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama