Show

Komentari 61

Sjećate li se Poline? Umalo je pobijedila na Eurosongu, a sad pjeva Putinu i podržava rat

Sjećate li se Poline? Umalo je pobijedila na Eurosongu, a sad pjeva Putinu i podržava rat

Ruska pjevačica 2015. je predstavljala svoju zemlju na Eurosongu u Austriji, i to vrlo zapaženo. Osvojila je drugo mjesto. Njena pjesma je prva u povijesti koja je osvojila više od 300 bodova, a da nije ujedno i pobijedila

Ruska pjevačica Polina Gagarina (34) nastupala je na proratnom skupu koji se odvio u Moskvi, a pjevala je za ruskog predsjednika Vladimira Putina (69) pjesmu 'The Cuckoo'. Polina je 2015. predstavljala Rusiju na Eurosongu u Austriji s pjesmom 'A Million Voices'. 

- Proratni skup u Moskvi. Polina Gagarina pjeva 'The Cuckoo', pjesmu korištenu u ruskom filmu posvećenom Ljudmili Pavličenko, sovjetskoj snajperistici rođenoj u Kijevu koja se borila protiv nacističke Njemačke. Pretpostavljam da je najbolji način slaviti ju tako da prvo snimite film o njoj, a zatim bombardirate njezin rodni grad - napisao je jedan Ukrajinac, korisnik Twittera na svom profilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na skupu je govorio i sam Putin, a kazao je da će njegova zemlja uspjeti ispuniti 'sve što su naumili', piše CBC.ca.

- Znamo što moramo napraviti i pod koju cijenu. Apsolutno ćemo uspjeti u svemu - zaključio je tijekom govora Putin.

Gledalište je bilo prepuno građana koji su mahali ruskim zastavama, a Polina je pjevala poznatu pjesmu.

- Srami se Polina Gagarina. Podržavaš kriminalca i terorista! Više neću slušati tvoje pjesme - napisao je pjevačici jedan od bivših obožavatelja, a takvih je, sudeći po gnjevnim komentarima mnogo. 

Polinu na Instagramu prati 8.6 milijuna ljudi, a mnogi od njih razočarani su njezinim potezom. Njena pjesma je prva u povijesti koja je osvojila više od 300 bodova na Eurosongu, a da nije ujedno i pobijedila na tom natjecanju. Bila je druga.

Putinu je pjevao i Grigory Leps (59), ruski pjevač i kantautor gruzijskog porijekla.

 

Najčitaniji članci