Obavijesti

Show

Komentari 31

Sjećate li se Sanje iz prvog 'Big Brothera'? Ljubila se s Blaće, a danas izgleda neprepoznatljivo

Sjećate li se Sanje iz prvog 'Big Brothera'? Ljubila se s Blaće, a danas izgleda neprepoznatljivo
5

Nakon kraja Big Brother Sanja je magistrirala povijest, ali se nikad nije odlučila raditi u struci, jer joj je bilo teško pronaći posao, a ni rad u školi nije joj predstavljao neki izazov. Stoga se okrenula prodaji i marketingu

VIDEO

Prije 18 godina kad se na hrvatskoj televiziji prikazivao prvi Big Brother natjecatelji su preko noći postali poznati. Jedna od njih je bila i 23-godišnja Sanja Kvastek koja je svojim izgledom odudarala od drugih kandidata. Dječačkom frizurom i darkerskim stilom zaokupila je pažnju mnogih gledatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:09

Nakon što su se kamere ugasile, natjecatelji su se znali tu i tamo pojavljivati u medijima, a Sanja je napisala zbirku erotske poezije i otada se za nju nije nešto posebno čulo, pogotovo uzevši u obzir da nije aktivna na društvenim mrežama.

- Do prije nekoliko mjeseci imala sam kratku kosu, pa su me još više prepoznavali, sada se znaju samo zagledati u mene - izjavila je za Slobodnu Dalmaciju.

Danas, sa 41 godinom Sanja daje drugačiji dojam od onog prije skoro dva desetljeća. Ali, ljubičasta kosa i osmjeh i dalje daju naznaku njezine buntovničke prirode. 

Nakon kraja Big Brother Sanja je magistrirala povijest, ali se nikad nije odlučila raditi u struci, jer joj je bilo teško pronaći posao, a ni rad u školi nije joj predstavljao neki izazov. Stoga se okrenula prodaji i marketingu, a trenutno je zaposlena u jednoj privatnoj tvrtki. Uz to je i idejna začetnica mobilne aplikacije Drink&Pick koja korisnicima nudi listu aktualnih događanja u većim hrvatskim gradovima, a isto tako imaju i mogućnost dejtanja te upoznavanja novih prijatelja.

Zvijezda Big Brothera o teškom periodu: 'Raspala sam se fizički i psihički, nisam spavala ni jela'
Zvijezda Big Brothera o teškom periodu: 'Raspala sam se fizički i psihički, nisam spavala ni jela'

- Fokus u cijeloj priči je na interaktivnoj mapi i informacijama u realnom vremenu, što je izdvaja od drugih. Ciljana su nam skupina ljudi koji puno izlaze van, primarno mlađa generacija. Oni danas funkcioniraju po principu hoću sada, hoću odmah. Ne zanimaju ih najave i trodnevno dopisivanje s potencijalnim partnerom, nego ono što se ovog trenutka događa oko njih i kako da što prije stupe u komunikaciju ili s prijateljima ili s korisnicima koji im se sviđaju u svrhu dejtanja - objasnila je.

Sa Sanjom u Big Brotheru te godine sudjelovala je i Antonija Blaće, danas poznata voditeljica. Mnogi gledatelji i danas se sjećaju epizode u kojoj su se Sanja i Antonija 'sočno' poljubile u jacuzziju, o čemu se tada nije prestajalo pričati. 

- Bila je to zabavna situacija. Imali smo feštu, popili, zezali se. Što sad. Bože moj... Ne gledam na to kao nešto čudno. Ne treba etiketirati ni osuđivati. Tolerancija prije svega - rekla je Sanja za Slobodnu. 

Nakon Big Brothera s Antonijom je izgubila kontakt, a njezin uspjeh ju ni malo ne čudi, jer je, kako kaže, rođena za taj posao i publika ju voli. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...