Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
32 komentara

Sjećate se crne Barbike? Ima novi imidž i na meti je hakera

Lolita je bila traženi model, a sebe je nazivala i 'crnom Hannom Montanom'. Svakodnevno je poticala pratitelje, a posebno mlade djevojke, da se ponose svojim tijelom i bojom kožom

Foto: Instagram
32 komentara

Kada se Lolita Chuil pojavila 2017. na društvenim mrežama zbog svoje ljepote postala je hit diljem svijeta. Ubrzo su je prozvali 'crnom Barbikom' zbog lica koje je nalik popularnoj lutki. 

Foto: Instagram

Lolita je bila traženi model, a sebe je nazivala i 'crnom Hannom Montanom'. Svakodnevno je poticala pratitelje, a posebno mlade djevojke, da se ponose svojim tijelom i bojom kožom.

Foto: Instagram

- Toliko sam vremena provela brinući se o svojoj kosi i šminki... Pokušavala sam se svidjet dečkima, kopirala sam popularne cure i odijevala sam se kao one. Sve što sam time postigla je da sam postala nezadovoljna sama sa sobom. Zato vam poručujem, fokusirajte se na ocjene i školu. Budite lijepe, pametne i volite sebe - napisala je Lolita prije dvije godine.

Foto: Instagram

Prikupila je preko 406 tisuća fanova i ubrzo nestala iz medija. Njezin profil hakirao je korisnik pod imenom 'Chikri' koji je ubacio svoju fotografiju na njezin profil. 

Foto: Instagram

Lolita se nedavno oglasila na Facebook profilu ispričavaju se obožavateljima što je nije dugo bilo. Osim toga, raspustila je svoju prirodno kovrčavu kosu koju je imala običaj ravnati. 

- Izgledaš neprepoznatljivo. Imaš lijepo lice pa ti sve stoji - jedan je od komentara fanova. Drugi su komentirali kako izgleda čudno bez leća u boji. 

Foto: Instagram

- Bila sam u gužvi zbog škole. Dobro sam ljudi, nadam se da ste i vi. Hakirali su mi profile, ne znam zašto - poručila je ljepotica kojoj je školovanje očito bitnije od društvenih mreža. 

Foto: Instagram

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Vage i Djevice nisu za vezu, a Ribe ne podnose Lavove

Naši partneri pišu
Message