Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
66 komentara

Sjećate se nje? Bivša misica Ivana Paris je neprepoznatljiva

U reality showu 'Farma' upoznala je supruga, bivšeg mistera Dinu Bubičića. Prema pričama ostalih kandidata par se često seksao na farmi, a tada su opovrgavali da su u vezi

Luka Klun/Pixsell
Foto: Luka Klun/Pixsell
66 komentara

Na 11. Riječkim stepenicama reviju je između ostalih nosila i Ivana Paris. Bivša Miss Universe je promijenila boju kose pa su je samo rijetki prepoznali.

11. Rijecke stepenice | Autor: Goran Kovacic/PIXSELL Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

U reality showu 'Farma' upoznala je supruga, bivšeg mistera Dinu Bubičića. Prema pričama ostalih kandidata par se često seksao na farmi, a tada su opovrgavali da su u vezi.

11. Rijecke stepenice | Autor: Goran Kovacic/PIXSELL Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Nekoliko mjeseci nakon izlaska s 'Farme' prestali su se skrivati. Danas su u braku i ponosni roditelji dva sina, 6-godišnjeg Leonida i 2-godišnjeg Noela.

Saša Miljević/Pixsell | Autor: Saša Miljević/Pixsell Foto: Saša Miljević/Pixsell

 - Farma mi je odredila cijeli život. Da nisam tamo bila, nikada ne bih upoznala svojeg supruga.  Zbog njega sam se i preselila u Rijeku u kojoj sam, prije nego što sam upoznala Dinu, bila svega tri puta.  Zbog ljubavi sam onda dala otkaz na dobro plaćenom poslu u Zagrebu i preselila se. Sve mi se nekako izokrenulo nakon te Farme, u pozitivnom smislu - ispričala je svojedobno.

Naši partneri pišu
Message