Obavijesti

Show

Komentari 48

Skandal na Dori: Franki su sabotirali nastup u finalu

Skandal na Dori: Franki su sabotirali nastup u finalu
9

Franka je otpočetka slovila kao favorit Dore, a na kraju je, zbog glasova publike, završila na osmom mjestu. Trebala je imati i vatromet na pozornici

VIDEO

Ne znam što je točno pošlo krivo, svi smo sjedili za stolom u green roomu i čekali vatromet. Nakon što je Franka vidjela da ga nema, totalno se zbunila, no do kraja je završila nastup poklonivši se publici. Nema veze, to je sad iza nas, mi idemo dalje, kazao je Siniša Bevanda. Menadžer Franke Batelić (17) potvrdio nam je kako je za kraj nastupa bio predviđen spektakularan vatromet u nekoliko boja, a iskre su trebale “frcati” iz koluta. No do spektakla nije došlo jer je, kako kažu pirotehničari, netko dirao žice. Među izvođačima ovogodišnje Dore šuška se kako je to učinio netko od konkurenata.
- Na generalnoj probi smo pregledali žice u kolutu i sve je bilo dobro. Netko ih je očito dirao jer nisu mogle puknuti same od sebe  - rekao nam je pirotehničar Mato Vrban. Na najbolji mogući način prezentirali smo pjesmu, to nam je bio i cilj.
 - Moram priznati kako mi je bilo teško nositi se s teretom favorita -  kazala je Franka koja je na opatijskoj pozornici pjevala u zlatnom kostimu koji su modni dvojac ELFS napravili samo za nju.

SKANDAL U OPATIJI
Na HRT-u, doznajemo, producenti su se šokirali čuvši da je došlo do rezanja žice. Nisu željeli ništa konkretno komentirati. Pirotehničar Mato koji je bio zadužen za vatromet tvrdi da su sve žice posljednji put pregledane 15 minuta prije početka Dore.
- Nekoliko puta smo provjeravali žice i bilo je sve u redu. Nakon posljednje probe kolut smo s pozornice maknuli u hodnik. Pristup su imali svi, od izvođača do organizatora tako da je bilo tko mogao to napraviti - ističe Vrban. Žao mu je što Frankin nastup nije završio kako je trebao, a situaciju nazvao je sramotnom.
- Da je sve bilo kako treba Franka bi ostvarila puno bolji plasman - uvjeren je pirotehničar. Pjevačica se nije oglasila, a njezin menadžer Siniša Bevanda ne želi, kaže, dizati pompu.
- Naravno da je bila razočarana jer smo zaista spremali spektakl, ali tako je očito moralo biti - zaključio je Bevanda. Ne optužuje nikoga.

PRIJE DVIJE GODINE POBJEDILA THAKE THAT I SEKU ALEKSIĆ
Pjevačica iz Rapca je 2008. godine izbacila singl “Možda volim te”. Upravo tu pjesmu su hrvatski obožavatelji Eurosonga izabrali kao svoju predstavnicu na natjecanju OGAE u Španjolskoj. Franka je pobijedila, te natjecanje iduće godine dovela u Hrvatsku. Iza nje su ostali britanski bend Take That i srpska pjevačica Seka Aleksić. Franka je karijeru počela pobjedom u Showtimeu 2007.

SLAVILE NA VEČERI
- Jedva čekam skinuti ovu haljinu jer me sve stišće. Idemo slaviti, ovo je naša noć - vikale su Neda Parmać (25), Pamela Ramljak (30) i Nika Antolos (20). Djevojke su pobjedu proslavile na večeri, a potom su se zaputile na after party u hotel Imperijal.
- Ne možemo još vjerovati. Pobijedile smo i želimo sve ponoviti krajem svibnja u Oslu - kažu djevojke. Feminnem je prije pet godina predstavljao BiH na Eurosongu u Ukrajini s pjesmom “Zovi”. Tada su zauzele 14. mjesto. Prošle godine na Dori bile su treće, a ovaj put igrale su, kažu, samo na pobjedu. Neda Parmać iz Feminnema otkrila je i da je njen novi dečko, ugostitelj Bojan Busač, bio uz nju u Opatiji. Pjevačicu nije poljubio ni nakon osvajanja Dore jer se skrivao od medija.

IGOR CUKROV VOLI MANEKENKU IZ BEOGRADA
Prošlogodišnji pobjednik Dore, Katarinu Kržanović upoznao je na snimanju spota “Mjesečar”. U vezi su šest mjeseci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu