Obavijesti

Show

Komentari 2

Škoro pjevao 'Heroji ne plaču' za sve liječnike, sestre, vojnike

Škoro pjevao 'Heroji ne plaču' za sve liječnike, sestre, vojnike
4

Valja i još jednom zahvaliti istinskim herojima koji ovih dana riskiraju vlastito zdravlje i živote dok pomažu unesrećenima, nemoćnima i bolesnima da broj žrtava bude što manji, napisao je Škoro uz video

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Karan napisao pjesmu i dirnuo mnoge: Za curicu iz Klaićeve 

Pjevač i kandidat na posljednjim predsjedničkim izborima Miroslav Škoro (57) i njegov sin Matija snimili su i na društvenim mrežama objavili kako sviraju i pjevaju pjesmu 'Heroji ne plaču'. Tom pjesmom dao je podršku svima koji se bore protiv korona virusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:41

Škoro se zahvalio herojima u ovim teškim vremena te je izrazio žaljenje zbog nesretnih slučajeva koji su se dogodili posljednjih nekoliko dana.

Dragi prijatelji, teško je vrijeme. Prije svega izražavam sućut obiteljima djevojčice preminule u potresu i preminulih od posljedica koronavirusa. Valja i još jednom zahvaliti istinskim herojima koji ovih dana riskiraju vlastito zdravlje i živote dok pomažu unesrećenima, nemoćnima i bolesnima da broj žrtava bude što manji. Dok oni neumorno rade, od većine građana traži se samo jedno – da ostanu kod kuće i tako zaštite sebe i druge. Kako bi vrijeme u karanteni prošlo što bezbolnije, i kako bi heroji - medicinske sestre, tehničari, liječnici, vozači kamiona, vatrogasci, policajci, vojnici i svi ostali - čuli naše hvala, poklanjamo vam pjesmu: Heroji ne plaču Matija i Miroslav Škoro

Objavljuje Miroslav Škoro u Petak, 27. ožujka 2020.

- Dragi prijatelji, teško je vrijeme. Prije svega izražavam sućut obiteljima djevojčice preminule u potresu i preminulih od posljedica korona virusa. Valja i još jednom zahvaliti istinskim herojima koji ovih dana riskiraju vlastito zdravlje i živote dok pomažu unesrećenima, nemoćnima i bolesnima da broj žrtava bude što manji. Dok oni neumorno rade, od većine građana traži se samo jedno – da ostanu kod kuće i tako zaštite sebe i druge. Kako bi vrijeme u karanteni prošlo što bezbolnije, i kako bi heroji - medicinske sestre, tehničari, liječnici, vozači kamiona, vatrogasci, policajci, vojnici i svi ostali - čuli naše hvala, poklanjamo vam pjesmu 'Heroji ne plaču' - napisao je glazbenik uz video. 

Pratitelji na društvenim mrežama nizali su Miroslavu i Matiji komplimente.

- Hvala na lijepo pjesmi i podršci svim našim medicinarima, policiji, civilnoj zaštiti, vozačima, volonterima, a i svima drugima koji na bilo koji način pomažu i rade u ovim teškim trenucima - piše u komentarima.

Zagreb: Miroslav Škoro predao je Drzavnom izbornom povjerenstvu kandidaturu za izbore

Miroslav je poručio pratiteljima ako žele od njih čuti još neku pjesmu da jave i oni će je snimiti čim budu imali vremena. 

- Nadam se da ćete, ako ništa drugo, nasmijati ali nemojte nam zamjeriti, radimo najbolje što možemo u uvjetima, u kojima jesmo - rekao je. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Karan napisao pjesmu i dirnuo mnoge: Za curicu iz Klaićeve 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...