Obavijesti

Show

Komentari 9

Škotski glumac oduševljen: 'U Hrvatskoj sam jeo jako dobro'

Škotski glumac oduševljen: 'U Hrvatskoj sam jeo jako dobro'
7

Trenutačno snima drugu sezonu kriminalističke serije 'Instinct' u New Yorku, u kojem živi već 20 godina, ali se škotskog naglaska još nije uspio 'riješiti'

VIDEO

Škotski glumac Alan Cumming (54) u lipnju je posjetio Hrvatsku i u Dubrovniku održao panel diskusiju. Otkrio je kako je uživao plivati u Jadranu, ali i jesti naše specijalitete.

- Doista želim unajmiti jedrilicu i proći sve otoke. Jer malo sam plivao na Kobašu. Predivno je. Volio bih više tog. I sviđa mi se ideja da pristanem u maloj luci i jedem ukusnu hranu, a zatim samo skočim u more. Bilo je sjajno, jeo sam jako dobro u Hrvatskoj - ispričao je za IN magazin.

Dubrovnik: Panel diskusija Alana Cumminga na New Europe Marketu

Trenutačno snima drugu sezonu kriminalističke serije 'Instinct' u New Yorku. U njoj glumi sa srbijanskom glumicom Bojanom Novaković (37). Naime, Bojana se još kao djevojčica preselila u Australiju, a može se pohvaliti i ulogama u filmovima s Russellom Croweom (55) i Keanuom Reevesom (54).

- Luda je na dobar način. Kao i ja. Rekli bismo jedno za drugo da smo ludi. Sviđa mi se. Dobro se slažemo. Jako smo različiti. Ja sam mnogo opušteniji i šalimo se puno. Prije mnogo godina snimao sam emisiju u Škotskoj. Glavni mi je glumac dao savjet da nikad ne diram rekvizite. I da uvijek držim ruke u džepovima kad mogu. U 'Instinctu' nikad ne diram ništa, imam ruke u džepovima. Kad izlazimo iz postaje, Bojana ima torbicu, ključeve, značku, pištolj. Treba nam pet minuta da izađemo jer ona skuplja sve rekvizite. Stalno je zafrkavam zbog tog. Zovem je gospođa Rekvizit - našalio se Alan.

U New Yorku živi već 20 godina, ali škotskog se naglaska ne može 'riješiti'. 

- Škotski naglasak je još tu i osjećam se kao Škot. Zapravo, osjećam se povezanije sa Škotskom nego ikad prije. Mislim da kad se odselite iz svog zavičaja, to vam pomaže da bolje shvatite karakteristike koje vas čine Škotom u mom slučaju. Jer shvatite zašto se drugačiji od drugih ljudi - rekao je glumac. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...