Obavijesti

Show

Komentari 4

Slađa iz Malnarove "Noćne more" sudjeluje u Farmi?

Slađa iz Malnarove "Noćne more" sudjeluje u Farmi?
1

Bivša zvijezda “Noćne more” pikira Stipu Drviša. Istući će svaku koja joj se nađe na putu do boksačeva srca. Show navodno počinje u ožujku

VIDEO

Slađana Petrušić mogla bi se pojaviti kao nova sudionica realityja Nove TV. Folk zvijezda u usponu na “Farmu” želi ići isključivo radi boksača Stipe Drviša.
- Tamo se zapravo idem boriti za Stipu. On mi je vrjedniji od pola milijuna kuna. Iskreno se nadam da će nas poslati zajedno da čuvamo ovce u planinama, a onda je samo moj - odrješita je Slađa.
Prsata pjevačica svjesna je da su na boksača “oko bacile” Aleksandra Grdić i Stefany Hohnjec. Kaže da joj ne stoje na putu jer ona, ipak, ima najveće grudi.
- Sreća da me Stipe naučio boksati, jer ću to primijeniti ako mu se koja od cura pokuša približiti - dodaje. Dugoočekivani reality počinje vjerojatno u ožujku. S Nove TV demantiraju navode nekih medija kako će sa životinjama u “Farmi” postupati nehumano.
- Sve je napravljeno u skladu s propisima Republike Hrvatske. Situacije u koje će se životinje dovoditi zadovoljavat će higijenske, zdravstvene i sanitarne uvjete. Životinje se na Farmi neće mučiti niti će se s njima nesavjesno postupati. Klanje će se obavljati prema propisima u skladu s veterinarskom inspekcijom, a tamo će biti stručnjaci i osobe s iskustvom koje će se brinuti o poštivanju pravila - kaže glasnogovornica Nove TV Diana Tušek. Kao mogući sudionici, osim Slađe, navode se Boris Kosmač i bosanski pjevač Deen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...