Obavijesti

Show

Komentari 107

Slava ih je uništila: Zvijezde koje više ne nalikuju na sebe

Slava ih je uništila: Zvijezde koje više ne nalikuju na sebe
10

Da se ne mogu svi nositi sa zvjezdanim životom pokazuju primjeri navedenih zvijezda. Neke su se zbog toga odale raznim ovisnostima koje su ih uništile

VIDEO

 Val Kilmer 

Prošle godine u ovo vrijeme svijet su šokirale fotografije glumca koji je drastično smršavio. Na početku karijere Val Kilmer (55) bio je poznat kao seksi zavodnik, a kad mu je ta titula dosadila prestao je paziti na kilograme pa se udebljao. Sve u svemu, godine ga nisu mazile, pa više nimalo ne nalikuje sebi.

Profimedia

Lindsay Lohan

Nekad je bila omiljeno lice tinejdžerskih filmova, a karijera Lindsay Lohan već je završila iako nema još ni 30 godina. Glumica je svoj izgled uništila ovisnostima o drogama i alkoholu, ali i brojnim plastičnim operacijama. 

Profimedia

Macaulay Culkin

Zvijezda filma 'Sam u kući' zadnjih godina šokira svojim izgledom. Macaulay Culkin (35) uglavnom izgleda iscrpljeno i mršavo, a umjesto novih filmskih uloga, veže ga se samo uz skandale. Ovisan je o heroinu, a u veljači 2013. godine navodno je pretjerao s heroinom i lijekovima. Njegovi prijatelji našli su ga prije nego što je bilo prekasno. Govorio je da će se ubiti jer mu je propala karijera. 

Screenshot

Lark Voorhies

Zvijezda serije 'Školsko zvono', glumica Lark Voorhies (41), prošle godine u svibnju odradila je jedno od rijetkih pojavljivanja u javnosti. Stigla je na premijeru filma 'Where We Started'. I bila je primijećena, ali uglavnom zbog toga jer joj lice bilo potpuno neobično našminkano. Zbog njezinog čudnog ponašanja nagađalo se da konzumira droge, no nekoliko mjeseci kasnije njezina majka rekla je da Lark boluje od bipolarnog poremećaja. 

Profimedia

Austin St. John

Zvijezda dječje serije 'Power Rangers' 17. rujna proslavila je 41. rođendan. Od njegove uloge vođe Power Rangersa prošlo je više od 20 godina, a baš ove godine u svibnju Austin St. John rekao je kako će ga novi projekti o kojima pregovara vratiti u Hollywood. Jedan od njih je i film 'Survival's End'. 

Screenshot

D'Angelo

Američki glazbenik u siječnju 2000. godine poharao je ljestvice pjesmom 'Untitled (How Does It Feel)', a dobio je čak i Grammyja za najbolju mušku R&B izvedbu. Ubrzo nakon tako velikog uspjeha, D'Angelo (41) je prozvan novim seks simbolom s čime se on nije mogao nositi, a što je rezultiralo problemima s alkoholom. Njegova glazbena karijera tu je stala, sve do prošle godine kad je objavio treći album. Neuspjeh se odrazio i na njegovom izgledu. 

Profimedia

Axl Rose

S obzirom na mlađe dane, Axl Rose (53) je kroz godine nabacio koji kilogram. Frontman Guns N'Rosesa punijim je izgledom tako prvi put šokirao prije četiri godine kad je nastupio na festivalu Rock In Rio. Na početku 90-ih za njim su uzdisale brojne obožavateljice. 

Profimedia

Kirstie Alley 

Poznata glumica godinama muku muči s kilogramima, a jedno vrijeme svoj je izgled potpuno zapustila. Nekad velikoj glumici danas se sve rjeđe nude uloge u filmovima, a dobar izgled vratila je na kratko 2011. kad se natjecala u showu 'Ples sa zvijezdama'. 

Profimedia

Matthew Perry

Zvijezda serije 'Prijatelji' koja je godinama publiku nasmijavala likom Chandlera Binga, nakon završetka snimanja serije odala se brojnim porocima. Nije dobro prihvatio što mu je karijera krenula silaznom putanjom. Glumac je priznao s kakvim se problemima borio. Uglavnom je konzumirao alkohol, ali i razne druge opijate. Nekoliko je puta bio na rehabilitaciji. Tvrdi da se izliječio, ali sve je to ostavilo traga na njegovom izgledu. 

Profimedia

Amanda Bynes

Tinejdžersku zvijezdu slava je potpuno uništila pa je zadnjih godina javnost često šokirala svojim ponašanjem. Jednom prilikom Amanda Bynes (29) je pušila 'travu' u javnosti, a vozila je i pijana i nadrogirana. U tom razdoblju je objavljivala  čudne fotografije na društvenim mrežama. Završila je u psihijatrijskoj bolnici gdje je utvrđeno da boluje od bipolarnog poremećaja i shizofrenije. 

Pixsell/Twitter
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba