Show

Komentari 72

Po slavu preko granice: Oni su sudjelovali u srpskom realityju

Po slavu preko granice: Oni su sudjelovali u srpskom realityju

Ciganović je zahtijevao da mu se u tuš kabini postavi zrcalo, a Josipa je prije showa objavljivala videa na kojima uživo masturbira i stavlja krastavce u vaginu

Slađana Petrušić

Temperamentna Slađana Petrušić (35) bila je česta gošća u Malnarovoj emisiji 'Noćna mora'. Bičevala je Cezara, pjevala je pjesme poput 'Uđi mi duboko' i bila je predmet žudnje svih Malnarovih gostiju. 

Slađa je nekoliko puta bila sudionik reality showa 'Parovi', a u posljednjoj sezoni odnijela je drugo mjesto. U realityju je potpuno izgubila kontrolu, tukla se i s muškarcima i sa ženama, sudjelovala u svakodnevnim svađama s ostalim sudionicima, ali i ljubovala. 

Josipa Karimović 

Josipa Karimović (22) prije nekoliko tjedana ušla je u reality 'Parovi'. Josipa radi kao hostesa u noćnim clubovima, a poznata je po svojim eksplicitnim klipovima na internetu. Dok nije postala stanar vile 'Parova' svakodnevno je objavljivala polugole fotografije na društvenim mrežama, ali i videa na kojima uživo masturbira i stavlja krastavce u vaginu. 

- Josipa, da li možeš pojesti više krastavaca nego što si ih stavila u vaginu? - pitao je Tin kontroverznu plavušu koja nije željela ulaziti u raspravu. 

 

Aleksandra Grdić 

Bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić (37), prije dvije godine sudjelovala je u realityju 'Parovi'.  Plakanjem je navela gledatelje da ne glasaju za njezin ostanak u showu. Kada je 'Parove' napustio njezin prijatelj Neven Ciganović manekenka je stalno govorila kako i ona želi izaći. Danas je majka dvoje djece. 

Aleksandra je samo najbliže prijatelje upoznala s dečkom Markom, ali im nije rekla čime se bavi. Neki kažu da je bio izbacivač, a on tvrdi da je poduzetnik. 

Neven Ciganović 

Za vrijeme učešća u 'Parovima' Neven je imao zahtjeve za produkciju showa. Osim što je tražio da mu se opere sva posteljina čim je došao u kuću te da mu zastori budu crni ili tamnoplavi, Ciganović je zahtijevao i da mu se u tuš kabini postavi zrcalo.

Prošle godine završio je u beogradskoj bolnici nakon estetskog zahvata kojim su mu liječnici u Iranu ravnali nos. Tamo su mu tijekom operacije dijagnosticirali prijapizam, bolnu erekciju koja nije povezana sa seksualnim uzbuđenjem.

Ava Karabatić 

Ava Karabatić (29) je sudjelovala u nekoliko reality programa, 'Big Brother', 'Parovi' i 'Survivor'.  Voditeljica i spisateljica danas živi u Srbiji gdje radi kao urednica na TV Tesla. Prošle godine objavila je svoju prvu knjigu 'Ja, nomad' koja je postala pravi hit. 

- Naravno da svoju domovinu najviše volim, ali isto tako volim i Beograd gdje sam ostvarila svoje snove - ispričala je Ava, koja svoju knjigu piše koristeći i hrvatske i srpske riječi. 

Anamarija Džambazov 

Nekoliko mjeseci nakon što je napustila srpski reality show 'Parovi' Anamarija Džambazov (29) predstavila je svoju prvu pjesmu 'Polako'. Anamarija je u 'Parovima' upoznala Tihomira Filipovića s kojim je bila nekoliko mjeseci u vezi. Danas živi u Beogradu i uživa u slobodi. 

Tin Mlivić 

Nakon što se natjecao za 200.000 kuna u  RTL-ovu projektu “Anno: Ljeta Gospodnjega 925” te se prihvatio kuhače i pokušao ugrabiti 50.000 kuna u kulinarskom showu “Tri, dva, jedan, kuhaj!”, Tin Mlivić (20) uputio se prema Beogradu i postao sudionik showa 'Parovi'. 

Mlivić je svoju dramatičnu životnu priču iz djetinjstva detaljno opisao pred kamerama. Roditelji su ga se odrekli nakon rođenja, a Tinova se majka, tvrdi Vinkovčanin, opravdavala da ga ne može uzdržavati. Žalila se da je dijete trošak koji si ne može priuštiti. Tata ga nije niti posjetio.

Najčitaniji članci