Obavijesti

Show

Komentari 10

Slave drugu godišnjicu: Nizali skandale, oprostila mu 'trojac'

Slave drugu godišnjicu: Nizali skandale, oprostila mu 'trojac'
12

Jednostavno više nije išlo među nama. Ljubav se istrošila i nije to ničija krivica, rekla je tad Cardi, a potom su počeli 'curiti' i razlozi njihovog prekida. Ipak, reperica mu je sve oprostila

Reperica Cardi B (26) proslavila je drugu godišnjicu braka s glazbenikom Offsetom (27). 

- Sretna nam godišnjica mužiću. I dalje učimo i rastemo. To je bit braka - napisala je Cardi na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

I reper je javno pokazao koliko voli svoju suprugu.

- Slavimo godišnjicu, a nitko nije vjerovao da postoji. Vjenčali smo se  bez ičijeg znanja jer smo željeli da to bude između nas i Boga! Sad imamo prelijepu kćer Kulture i veliku obitelj. Volim te zauvijek i poslije života - rekao je Offset. 

Billboard Music Awards 2019 - Arrivals - Las Vegas

Iako slave godišnjicu i trenutačno su skupa, Cardi B i Offset proživjeli su mnogo toga u ove dvije godine. U prosincu prošle godine reperica je šokirala priznanjem da su se ona i Offset razišli, unatoč tomu što imaju dijete. 

- I dalje smo dobri prijatelji i suradnici, ali jednostavno više nije išlo među nama. Ljubav se istrošila i nije to ničija krivica - rekla je tad Cardi, a potom su počeli 'curiti' i razlozi njihovog prekida. 

Cardi B and her husband Offset perform during the Jingle Ball concert at The Forum in Inglewood

Tad je Cardi B, kako su pisali strani mediji, ostavila Offseta jer su se u medijima pojavili SMS-ovi u kojima je Offset navodno pokušavao dogovoriti seks u troje. U to vrijeme, Cardi B spremala se roditi i nije znala da je muž namjerava prevariti. U osobnim porukama Offset od žene pod imenom Summer Bunni traži da mu dogovori seks u troje s njom i repericom Cuban Doll. Te iste poruke na Instagramu je objavila treća žena koja je na njima označila i Cardi.

2018 American Music Awards - Arrivals - Los Angeles

Offset je požalio zbog tih poruka i javno je molio Cardi da mu oprosti. 

- Imam samo jednu rođendansku želju, a to je da mi se vrati moja supruga Cardi B. Prolazimo kroz mnogo stvari sada. Želim se ispričati tebi, Cardi, što sam te osramotio, napravio sam te ludom  - rekao je Offset na videu kad je slavio 27. rođendan. Cardi se nije oglašavala povodom toga na društvenim mrežama, ali u veljači ove godine strani mediji počeli su pisati kako se par pomirio.

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak