Show

Komentari 19

Slave godišnjicu: 'Ti si najdulje od svih izdržao moj tempo...'

Slave godišnjicu: 'Ti si najdulje od svih izdržao moj tempo...'

I splitska glumica se potrudila da njezin suprug zauvijek zapamti ovu godišnjicu. Za poklon mu je kupila balote na kojima su ugravirani njegovi inicijali.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić (37) i psihijatar Boran Uglešić (45) prije dvije godine rekli su 'sudbonosno da', a na društvenim mrežama jedno drugom su čestitali godišnjicu braka. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- I tako smo u braku, sretni, nasmijani i zaljubljeni 730 dana. Sretna ti godišnjica ljubavi - napisao je Boran na svom Instagram profilu. No izgleda kako im je ponestalo fotografija pa su ponovili fotku iz arhive, točnije iz 2018. Pratiteljima je 'za oko' zapela i torta sa sličicom brodića kakvu Boran i Ana imaju tetoviranu kao simbol ljubavi.

I glumica se potrudila da njezin suprug zauvijek zapamti ovu godišnjicu. Za poklon mu je kupila balote na kojima su ugravirani njegovi inicijali. 

- Na Havajima heroji dobiju cvijeće oko vrata. U Moskvi trg. Kod nas na Mosoru te učlane u GSS i dobiješ svoje balote. Zaslužio si jer si najizdžljiviji. Najžilaviji. Personalizirane. Na slami. Ipak si najdulje od svih izdržao tempo veze sa mnom. Tri godine veze i dvije godine braka. Sretna godišnjica - napisala je Ana. 

Podsjetimo, glumica se prije dvije godine u tajnosti udala za splitskog psihijatra. Tada su sve iznenadili brzim vjenčanjem nakon zaruka, a priredili su intimnu ceremoniju za najuži krug prijatelja i obitelj.

- Sve je bilo prekrasno, u čarobnom ambijentu i jako emotivno. Dogodine planiramo crkveno vjenčanje na koje ćemo pozvati ostalu rodbinu i prijatelje - rekla je Ana za Gloriju. Ana trenutačno živi mirnim, obiteljskim životom. Obožava vrtlarenje i uređivanje doma. Supruga je poznavala otprije, ali su tek prije dvije godine prohodali i shvatili da se vole.