Obavijesti

Show

Komentari 38

Slavica si spakirala stvari i napustila B. Ecclestonea

Slavica si spakirala stvari i napustila B. Ecclestonea
92

Veći dio imovine para procijenjene na 20 milijardi i 544 milijuna kuna glasi na Slavicu zbog poreznih razloga. Ne zna se kako planiraju podijeliti novac

VIDEO

Upoznali su se 1982. godine na Velikoj nagradi Italije, gdje je Slavica Radić radila kao hostesa. Bernieju Ecclestoneu (78), šefu Formule 1, Riječanka se odmah svidjela. Nakon dvije godine su se vjenčali. Nije im smetala razlika u visini i godinama. Slavica je 28 godina mlađa i 25 centimetara viša. Slavica je visoka 187 centimetara, a 70-ih godina, Čedo Komljenović i Ivan Balić Cobra fotografirali su je za "Start". Bernie je radoholičar i rijetko je bio sa suprugom i kćerima Tamarom (24) i Petrom (19).
- On je fokusiran na posao, ali ne možete ni očekivati da netko stekne toliko bogatstvo zato što ništa ne radi - rekao je izvor blizak paru. Dok je Bernie u Brazilu gledao kako Lewis Hamilton postaje prvak u Formuli, Slavica se pakirala. Odselila se u stan u blizini zajedničke vile u Londonu koja vrijedi 856 milijuna kuna.
- Slavica se odselila zato jer prvi susjed radi na kući pa je buka nepodnošljiva. U kući je bilo nemoguće živjeti. Slavica ne podnosi buku. Ne znam želi li razvod ili ne - rekao je Bernie.
Slavica je navodno već posjetila odvjetnike. Ukoliko se razvedu, Bernie bi se mogao naći u nezavidnoj poziciji jer je prije devet godina svu imovinu prepisao na nju. Neki tvrde da će htjeti nagodbu kako ipak ne bi ostao bez većeg dijela imovine. Slavica nije Britanka, ali zbog poreza ju je prikazao kao vlasnicu imovine koje se procjenjuje na 20 milijardi i 544 milijuna kuna. Slavica od 1999. godine upravlja zakladom u kojoj se nalazi njihov novac. Posjeduju i mlažnjak, mali hotel, jahtu i vilu u Londonu. Iako su enormno bogati, Slavica je, kažu njihove kćeri, ostala skromna.
- Mi kod kuće čak nemamo ni perilicu za pranje suđa jer je mama nije htjela kupiti. Ona većinu kućanskih poslova obavlja sama - ispričala je Tamara. Kako doznaju engleski mediji, ni Bernie ni Slavica nisu se zaljubili u nekoga drugoga. Nedavno su se iz kuće iselile i kćeri, pa Bernie živi sam. Ove su godine, Bernie i Slavica osim Hrvatske, posjetili i BiH, gdje ona ima rodbinu. U selu Maglajani pored Banja Luke Slavica ima strica Vladu.
- Nisam je vidio ni čuo šest mjeseci. Bila je s Berniejem kod nas i činilo mi se da su si dobri. Prespavali su u hotelu. Kiseli kupus nisu nosili niti ikoga po njega šalju. Slavica je dobra, nekad nam je znala poslati i novca - kaže stric Vlado Radić.

SVAKE GODINE DONIRAJU 450 MILIJUNA KUNA
Većinu svog bogatstva Bernie je zaradio na utrkama Formule 1, reklamama i prodajom televizijskih prava za emitiranje utrka. Vlasnik je i magazina o Formuli 1, a i trgovinom obveznicama uspješno je zarađivao. Poznati su i kao veliki dobrotvori. Svake godine doniraju oko 450 milijuna kuna. Slavica se često odaziva našim humanitarnim akcijama, a i Mirjana Pukanić je izjavila da joj je Slavica novčano pomogla.

ZADNJI PUT SE POJAVILI ZAJEDNO PRIJE MJESEC DANA
Petra Ecclestone pokrenula je modnu liniju Form. Modna kuća Harrods prodaje njezinu odjeću, a Petra je izjavila: “Tata mi je dao novac da pokrenem biznis. Njegov krojač me savjetovao, ali sve drugo napravila sam sama”. Na promociji su se Slavica i Bernie zadnji put pojavili zajedno. Njihova starija kći Tamara odustala je od studija psihologije. Sada je TV prezenterica.

BERNIE U ZADRU KUPOVAO BUREKE
Nakon popodnevne kave u Zadru ovoga ljeta, Slavica i Bernie prošetali su do slastičarnice. Bernie je na hrvatskom zatražio dva bureka sa sirom. Slavica je bila umorna pa je od vlasnika zatražila da pozove taksi. No sreli su staroga znanca, kojem su se “potrpali” u staru Ford Fiestu. Mnogi za njih govore da su srdačan par. Slavica, bivši Armanijev model i peta najbogatija Britanka, u Hrvatskoj se često odazivala humanitarnim akcijama.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'