Show

Komentari 14

Slavko Sobin o košarkaškoj legendi Goranu: 'Ponosan sam što je ova ljudina moj stric'

Slavko Sobin o košarkaškoj legendi Goranu: 'Ponosan sam što je ova ljudina moj stric'

Slavko se na društvenim mrežama oprostio od strica, splitskog košarskaša Gorana Sobina. Zahvalio je svima na porukama podrške i istaknuo da su tako olakšali najteži trenutak koji je obitelj mogla zamisliti

U ponedjeljak je u Splitu je u 59. godini od posljedica srčanog udara preminuo proslavljeni košarkaš Splita Goran Sobin. Njegov nećak, glumac Slavko Sobin (), posvetio mu je emotivnu objavu na društvenim mrežama.

Na svom Instagram profilu Slavko je objavio staru fotografiju, na kojoj Goran grli dva dječaka pored police prepune trofeja.

- 'Stric, od oca brat' je rečenica koju sam izgovorio vjerojatno najviše puta u životu. Pitanje je naravno uvijek bilo 'Šta ti dođe Goran Sobin?' I iako sam je izbiflao bezbroj puta, svaki put sam je izgovorio krcat ponosom. Pitat će me dalje 'Šta ti je bija Goran Sobin?' a ja ću bit još ponosniji što je ova ljudina moj stric - napisao je Slavko u opisu objave.

- Hvala svima na porukama podrške i hvala svima koji su ovih dana o njemu govorili javno. Učinili ste najteži trenutak koji je ova obitelj mogla zamislit, malo, ako je to moguće, lakšim - dodao je.

Danas je u nazočnosti obitelji, rodbine, prijatelja te bivših suigrača i onih koji su ga voljeli i poštovali, na mjesnom groblju u Kaštel Kambelovcu pokopan legendarni splitski košarkaš. 

Poznati  na 2. večeri Zagreb Fashion destinationa

Najčitaniji članci