Show

Komentari 36

Slavlje za jubilej: Bandić i Gabi nazdravili za Terezin rođendan

Slavlje za jubilej: Bandić i Gabi nazdravili za Terezin rođendan

Bivši suprug pjevačici je otpjevao '17 godina ti je tek' s prilagođenim tekstom, a zapjevale su joj i Gabi Novak i Zdenka Kovačićek. Tereza je otpjevala 'Zapjevajmo prijatelji', 'I ni me stra' te 'Gledam moje Konavle'

Na rođendanu naše Tereze, pohvalio se zagrebački gradonačelnik Milan Bandić (62). Tereza Kesovija proslavila je okrugli 80. rođendan prošlog petka s Bandićem, prijateljicom i kolegicom Gabi Novak (82) te u krugu obitelji i bivšeg supruga, pjevača Mire Ungara (81). Kesovija je nazdravljala s gradonačelnikom i ostatkom brojnog društva. 

Glazbena diva je otpjevala na slavlju svoju pjesmu 'Zapjevajmo prijatelji', a pjevali su i Ungar, Gabi te Zdenka Kovačićek (74). Miro je izveo pjesmu Ive Robića '17 godina ti je tek' koju je prilagodio u '80 godina ti je tek'. Terezu je razveselila njegova izvedba kao i sve ostale na slavlju. Gabi je pjevala prijateljici 'Oko jedne hiže navek tići lete' dok je Zdenka odabrala pjesmu 'Žena za sva vremena'. 

Tereza je održala govor i rekla je kako je malo ljudi iz showbiznisa i bilo kojeg biznisa da uspiju i da nitko na njih nije ljubomoran. Rekla je da voli Gabi i Zdenku jer im se klanja budući da joj znaju reći bila si prava. Dodala je kako ju je dirnulo u dušu jer joj je stigao božanstveni buket cvijeća na kojem je pisalo 'Sretan ti rođendan Tereza, voli te tvoj Zdravko Čolić'. 

Glazbena diva je na svojoj rođendanskoj proslavi otpjevala i 'Gledam moje Konavle' te 'I ni me stra'. Dubrovčanka ima glazbenu karijeru dugu 54 godina u kojoj je snimila više od 30 ploča i singlica. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Najčitaniji članci