Show

Komentari 4

Slavni glumac ponovno 'žica' fotografije iz Hrvatske: 'Šaljite mi još, molim vas! Trebaju mi...'

Slavni glumac ponovno 'žica' fotografije iz Hrvatske: 'Šaljite mi još, molim vas! Trebaju mi...'

Holivudski as u komentarima je ubrzo prikupio tisuće fotografija iz svih krajeva naše zemlje, a Hrvate zanima o kakvom se projektu točno radi

Proslavljeni američki glumac Joseph Gordon-Levitt (40) pokrenuo je nedavno novi projekt u koji je, uz ostale poznate države svijeta, uključio i Hrvatsku. 

Na Facebook profilu otkrio kako trenutačno radi na nečemu pomalo neuobičajenome te je zamolio pratitelje da mu pomognu. Od njih traži da javno podijele svoje fotografije iz Hrvatske, a odaziv na njegovoj objavi je urodio plodom. 

Gordon-Levitt je najavio kako autentične materijale prikuplja za internet stranicu Hitrecord.org, no nije još pojasnio o kakvom je projektu točno riječ pa sve djeluje poprilično misteriozno. 

Prije nekoliko je dana na svom Facebook profilu zamolio Hrvate da mu šalju fotografije prvi put, a onda je molbu i ponovio. 

- Bok još jednom, Hrvatska! Još mi treba nekoliko fotki Hrvatske za naš projekt. Ako imate kul fotografije iz Hrvatske podijelite ih - napisao je te objavio poveznicu na kojoj mu možete poslati fotografije. 

Najčitaniji članci