Obavijesti

Show

Komentari 23

Slavni roditelji bez predrasuda: Sinovi im se oblače u haljine...

Slavni roditelji bez predrasuda: Sinovi im se oblače u haljine...
16

Zvijezde podržavaju djecu u toj mjeri da im dopuštaju eksperimentiranja odjećom na muškom i ženskom odjelu. Njima nije neuobičajeno ako im sin odjene haljinu ili kćer traži muške 'komade' odjeće

VIDEO

Holivudska glumica Charlize Theron (43) nedavno je iznenadila riječima da sina Jacksona (7) odgaja kao djevojčicu jer joj je sa samo tri godine rekao da se ne osjeća kao dječak.

- Eto! I ja sam mislila da je dječak. Dok me nije pogledala s tri godine i rekla: 'Nisam dječak!' - ispričala je glumica.

Charlize Theron Sighting - Los Angeles

Osim Charlize, u svijetu postoji mnogo primjera kako rodna obilježja nisu prepreka čovjeku da bude ono što želi. Posljednjih nekoliko godina ljudi lakše 'izlaze iz ormara' i to ne samo po pitanju seksualne orijentacije već i po načinu prezentiranja samog sebe. Mnogo je primjera u Hollywoodu kako roditelji podržavaju svoju djecu i daju im priliku da se opredijele kojeg spola žele biti. Pjevačica Adele (30), koja se nedavno razvela od Simona Koneckog (45), nije imala nikakva predrasude kad je njezin sin Angelo (6) u Disneylandu odjenuo haljinu kakvu je Anna nosila u filmu 'Snježno kraljevstvo'.

59th Annual Grammy Awards - Arrivals - Los Angeles

Iako je roditeljima to bilo u redu, mnogi su osuđivali poznatu pjevačicu. I sama je izjavila kako će sina podržavati u svemu te prihvatiti sve što poželi biti. Među prvima koji su podržavali rušenje rodnih granica bio je kralj popa Michael Jackson koji je svoje troje djece odgojio bez predrasuda. Uvijek im je dopuštao da odjenu što požele. Kad je riječ o spolu, bio je fluidan i nikada nije htio nikome dodijeliti spol, uključujući i svoju djecu.

PA/Pixsell

Bivši glumački par Angelina Jolie (43) i Brad Pitt (55) tijekom braka dobili su kćer Shiloh (12) koju podržavaju na svakom koraku. Djevojčica često kupuje odjeću na muškom odjelu u trgovinama, a obitelj ne mari za mišljenje javnosti. Što se tiče ostale djece, roditelji su podosta otvoreni i tretiraju ih kao rodno neutralne.

EXCLUSIVE Angelina Jolie goes shopping for sunglasses at Optometrix with two of her children, Shiloh and Zahara Jolie-Pitt

Glumci Liev Schreiber (51) i Naomi Watts (50) dopuštaju djeci da istražuju s odjećom i nemaju nikakve granice po pitanju toga. Njihov sin Kai Schreiber (10) jednom prilikom odjenuo se kao Harley Quinn iz filma ‘Odred otpisanih’, a Liev ga je ponosno držao za ruku dok su šetali gradom.

Pjevačica Pink (39) i njezin suprug, sportaš Carey Hart (43) jednom su se pojavili s kćerkom Willow (7) na crvenom tepihu obučeni u odjela. Time su htjeli dokazati da je odjeća isključivo odjeća i da ništa ne znači. Tvrde da odijevanje ne treba određivati spol. Djevojčici Willow dopuštaju da kupuje odjeću i na muškom i na ženskom odjelu trgovine te da si sama izabire što želi nositi.

2017 MTV Video Music Awards - Arrivals - Los Angeles

Sin profesionalnog košarkaša Magica Johnsona (59), EJ Johnson (26) već je postao televizijska i reality zvijezda, a sa svega 17 godina 'izašao je iz ormara'. Od tada, odijeva se hrabrije nego prije. Nije mu problem odjenuti šljokičastu haljinu, štikle, visoke čizme... Njegov otac je ponosan na njega jer se ne pretvara već se prikazuje onakvim kakav jest.

Pjevačica Gwen Stefani (49) nije ništa drukčija od kolega. Ona i pjevač Gavin Rossdale (53) ne brane sinu Kingstonu (12) da odijeva haljine pa je za svoj rođendan obukao ružičastu suknjicu. Dozvole mu da razvija vlastiti stil.

Ugly Dolls Premiere - Los Angeles

Kad se priča o roditeljima koji najviše drže do neutralnosti spolova, Will (50) i Jada Pinkett Smith (47) su među vodećima. Sin Jaden (20) prije pet godina priznao da ga privlače muškarci, a nedavno je objavio da ima dečka Tylera. Što se tiče modnog stila, Jaden eksperimentira. Odijeva i muške i ženske komade.

Također, glumica Megan Fox (32) i njezin suprug Brian Austin Green (45) dopuštaju sinovima Noah (6) i Bodhi (5) da se odijevaju po svojim željama. Dječaci imaju kosu do ramena, a u šetnju s majkom idu u ružičastim haljinicama.


NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...