Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
53 komentara

Slovenka Daniela toliko voli Eurosong da se skida i pjeva

Daniela je do prije tjedan dana bila potpuno nepoznata djevojka, dok na e-mail 24UR-a nije stigao link za video ove djevojke. Velika je obožavateljica Eurosonga

youtube
Foto: youtube
53 komentara

Studentica ekonomije, 26-godišnja Daniela iz mjesta Radenci u Sloveniji postala je prava atrakcija na internetu, piše slovenski 24ur. Naime, djevojka se snima dok pjeva uz pomalo bizarnu koreografiju. Zamišlja da je na Eurosongu jer je velika obožavateljica tog glazbenog natjecanja, kao i mode, pa često hoda kao manekenka po zamišljenoj modnoj pisti. Na YouTubeu je naivno objavila i par videa gdje uz pjevanje izvodi striptiz. Kako bi je razumjeli diljem svijeta, u kameru se obraća na engleskom. Najčešće se snima u svojoj sobi ispred ormara. 

Ulogu snimatelja ponekad ima njezina sestra, a konačnu odluku o materijalu koji će se staviti na internet, donosi naravno sama Daniela. U intervjuu u jednoj slovenskoj radijskoj emisiji, Daniela je rekla kako je veoma samokritična pa pomno pazi koje će snimljene dijelove objaviti za javnost. Danieli je želja postati voditeljica, model ili pjevačica, a spremna je učiniti sve kako bi postala poznata. Zbog toga joj nije teško snimati golišave videe jer na putu do slave ne bira sredstva. Daniela je do prije tjedan dana bila potpuno nepoznata djevojka, dok na e-mail 24ur-a nije stigao link za video ove djevojke. 

Naši partneri pišu
Message