Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Slovenka isto želi 'Savršenog': On mora napraviti prvi korak

Pjevačica Nuša priznaje da je ovisna o adrenalinu i ne boji se baš ničega, a neostvarena joj je želja plivanje s dupinima i morskim psima

Foto: RTL
14 komentara

Nije bitno koja će prva otići na spoj s njim, nego koja će ostati posljednja, govori Zagrepčanka Barbara Mucić (21).

Na jesen će pokušati osvojiti srce 'Gospodina Savršenog', a za sebe kaže da je vrlo uporna i uvijek se trudi dobiti što želi te uvijek kaže što misli. Završila je školu za kozmetičarku, a trenutačno radi u ugostiteljstvu. Godinama se bavi atletikom te je 2013. osvojila četvrto mjesto na nacionalnom natjecanju. Smatra se snalažljivom i hrabrom te voli otvoreno priznati kad joj se neki dečko sviđa. Voli muškarce koji se trude pridobiti njezinu pozornost. Osvaja je iskrenost, a odbija ljubomora i posesivnost.

Foto: RTL

Još jedna djevojka koja će se boriti za 'Savršenog' je slovenska pjevačica Nuša Rojs (28), koja dolazi iz maloga mjesta pokraj Maribora. Ona piše, sklada i pjeva, a trenutačno radi i na autobiografskoj knjizi. Priznaje da je ovisna o adrenalinu i ne boji se baš ničega, a neostvarena joj je želja plivanje s dupinima i morskim psima. Za sebe kaže da je komunikativna, zabavna i iskrena, a njezin muškarac treba biti iskren s dobrim smislom za humor.

Foto: RTL

- Čekam da on napravi prvi korak, muškarac mora biti muškarac - rekla je.

NOVA SEZONA SHOWA Za 'Savršenog' će se boriti i Barbara te pjevačica Nuša...

Konkurencija će im biti 19-godišnja studentica prava Silvia Pokrajac, studentica medicine Samra Čataković (23), fizioterapeutska tehničarka iz Sarajeva, Maja Đukanović (28), zatim Gabrijela Divković (21) koja dolazi iz Novske, a studira hrvatski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Osijeku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tu su još i Monika Kelčec (30), koja radi u Sisku kao viša stručna suradnica za prostorno uređenje i graditeljstvo te Emily Živčić (24). Ona dolazi iz Duge Rese, a studira na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu.

Naši partneri pišu
Message