Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
6 komentara

Udružili snage: Online zapjevali Rundek, Juričić, Sara Renar...

Video streamom uživo iz HUB385 nastupaju neki od najpoznatijih autora domaće nezavisne glazbene scene, svih žanrova i generacija. Koncert se može pratiti putem Radio 808 web stranice i na društvenim mrežama

Zagreb: Darko Rundek & Ekipa održali koncert u Tvornici kulture
Foto: Borna Filic/PIXSELL
6 komentara

U jedinstvenom glazbenom projektu snage su udružili Pozitivan ritam i Radio 808 pa su organizirali online koncert Dan pobjede koji je počeo u 18 sati na Radio 808 web stranici.

KONCERT MOŽETE PRATITI I OVDJE:

Video streamom uživo iz HUB385 nastupali su neki od najpoznatijih autora domaće nezavisne glazbene scene, svih žanrova i generacija. 

Pjevao je jedan od najznačajnijih domaćih autora, Darko Rundek (64). On je pjevač, skladatelj, glumac i pjesnik. Njegova glazba obilježila je generacije, kako ona koju je stvarao u legendarnom novovalnom zagrebačkom bendu Haustor, tako i ona koju radi kao solo glazbenik ili u sklopu projekta Rundek Cargo Orkestar.

Zagreb: Darko Rundek & Ekipa održali koncert u Tvornici kulture | Autor: Borna Filic/PIXSELL Foto: Borna Filic/PIXSELL

Osim Darka, tu je bio i Max Juričić, pjevač koji je započeo karijeru kao pionir novog vala s Azrom, Filmom i Le Cinema, 90-tih s Vješticama predvodio je world music scenu, početkom ovog stoljeća sa Šo!mazgoon i Gego&Picign bandom pokrenuo otočki val, od 2009. vodi Ljetno kino, a 2018. pokreće autorski projekt Plesač Sporog Stepa.

Mogli ste uživati i uz Saru Renar (33), glazbenicu koja pripada grupi  najpriznatijih glazbenih imena nove generacije u regiji. Njezin glazbeni stil može se opisati kao eksperimentalni / indie / pop, miješajući suptilne melodije s elektroničkim i kazališnim elementima.

Foto: Pixsell

Njima su se pridružili i Matko Šašek (41), poznatiji kao Koolade, glazbena skupina KozmodrumAnja G & Dr.ObiZMaJ i Šumski.

 

Tema: Muzika

Message