Obavijesti

Show

Komentari 2

Snimanje scena seksa: Stavljaju mokru spužvu među noge i piju

Snimanje scena seksa: Stavljaju mokru spužvu među noge i piju
7

Scene seksa i golotinje nije lako raditi pred kamerama, barem tako kaže većina glumaca. Opuste se uz koju čašicu i šale u ekipi. Međutim, ima glumaca i glumica kojima strasti na filmu ne padaju tako teško

VIDEO

Trilogija Jamesove 'Pedeset nijansi sive' prvi je put objavljena 2012. godine. Odmah je stigla na sam vrh popisa najprodavanijih knjiga u svijetu sa 150 milijuna prodanih primjeraka. Romane je u tri filma 'pretočio' filmski studio Universal Pictures, a na globalnom su tržištu zaradili više od milijardu dolara.

Glavni glumac Jamie Dornan (38) otkrio je kako je tijekom snimanja eksplicitnih scena skrivao intimne dijelove tijela. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:35

- Intimni dijelovi ostanu netaknuti ako ih zaštite vrećicom boje kože. To je jako čudna stvar koju radite svaki dan - rekao je za strane medije.

llustracije seksa i veze

Michael Fassbender (43) je prije snimanja scena seksa s Keirom Knightley (35) u filmu 'A Dangerous Method' zbog velike treme popio čašu vodke kako bi se opustio, a nakon što je snimanje završilo, nazdravili su šampanjcem. 

- Oboje smo bili jako nervozni zbog tih scena jer zaista nije ugodno. Fassbender je apsolutno divan - popili smo nekoliko gutljaja votke prije nego što smo snimili scenu i nekoliko čaša šampanjca nakon toga - rekla je glumica. 

Film 'Sirove strasti' proglašen je jedan od najseksepilnijih filmova koji su ikad snimljeni. Prema brojnim glasinama sa seta, glavni glumci su se doista seksali pred kamerama. To je Sharon Stone (62) i potvrdila, govoreći da čak ni ona ne glumi tako dobro. 

Ako se uzbudim, ispričavam se što sam se uzbudio i ispričavam se ako se ne uzbudim', navodno je jednom izjavio Sean Connery (89) prije početka snimanja scene seksa. 

Glumac, pisac i redatelj John Turturro, izjavio je u jednom intervjuu da je tijekom snimanja filma 'Ljubav i cigarete', 2005. godine, Kate Winslet sjedila na maloj lopti za vježbanje, kako bi djelovala kao da se upravo seksa na muškarcu.

Precijenjeni seks: Na plaži, pod tušem i u autu - bolji su u mašti
Precijenjeni seks: Na plaži, pod tušem i u autu - bolji su u mašti

Serija 'Djevojke' nije nimalo stidljiva kad su u pitanju scene seksa, no u četvrtoj sezoni, glumica Allison Williams prikazana je u sceni anilingusa. Popularna Marnie je poslije izjavila da je iza imala zalijepljen uložak, kako bi se pokrila, ali i kako bi glumac Ebon Boss-Bachrach imao dovoljno mjesta za lice.

Oskarovka Olivia Colman (46) koristila je pregradu između nogu tijekom intimnih scena u filmu 'The Favorite'.

- Pitala sam šminkericu ima li spužvicu da mi posudi. Uzela sam spužvu koja je bila mokra i stavila je između nogu. Pomislila sam da će tako sve biti u redu - rekla je Olivia.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama