Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Snimit će se novi film o teoriji zavjere da je Tupac Shakur živ

Jedna od najšokantnijih informacija koja je objavljena je tvrdnja Tupacovog bivšeg tjelohranitelja koji je medijima rekao kako je reperu pomogao da lažira svoju smrt i ode na Kubu

www.theguardian.com
Foto: www.theguardian.com
3 komentara

Glumac i reper Tupac Shakur preminuo je 13. rujna 1996. nakon što su ga upucali, ali ne vjeruju svi da je zapravo mrtav. Od tada se u svijetu ne prestaju širiti razne teorije o tome je li on zaista mrtav.

Foto: Twitter/Screenshot

Jedna od najšokantnijih informacija koja je objavljena je tvrdnja Tupacovog bivšeg tjelohranitelja koji je medijima rekao kako je reperu pomogao da lažira svoju smrt i ode na Kubu. Ljudi iz svih dijelova svijeta su se u posljednje 23 godine nekoliko puta javljali medijima govoreći da su vidjeli repera ili da imaju detalje o njegovoj smrti.

24sata LAŽIRAO SMRT? Tupac Shakur ubijen je u svom automobilu: Ubojicu nisu našli

Sve je ovo potaknulo producenta Ricka Bossa da snimi film o ovoj temi. Najavio je kako će naziv filma biti '2Pac: The Great Escape From UMC', piše The Rolling Stone.

- U filmu ćemo pratiti Tupaca kako odlazi iz Vegasa i nastavlja živjeti u Novom Meksiku. Naravno da je moguće napisati fikciju, ali ovo nije fikcija. Ovo su činjenice koje dolaze od provjerenih izvora - objasnio je Boss.

Foto: Twitter/Screenshot

No, glumac koji će tumačiti ulogu slavnog repera, Richard Garcia, ne slaže se s režiserovim mišljenjem, već ističe da vjeruje u to kako je reper preminuo u rujnu 1996.

Očekuje se kako će film izaći 2021.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Naši partneri pišu
Message