Obavijesti

Show

Komentari 2

Snimite svoje super trikove i postanite YouTube zvijezda

Snimite svoje super trikove i postanite YouTube zvijezda
2

PRATE TRENDOVE Anu Miščević zanima kako šminkaju profesionalci, a Žanamari prati ‘lude’ transformacije Marine Mamić. Rekle su kako bih se odmah prijavile u show poput 'Videostara'

VIDEO

Odmah bih se prijavila u show poput ‘Videostara’ i natjecala za putovanje u Hollywood, rekla je pjevačica Žanamari Perčić (35).

Tvrdi kako showovi prije nisu pružali takve mogućnosti kao sada i da su napredovali za razliku od “Hrvatskog idola” u kojem se ona natjecala. Na društvenim mrežama prati modu, stylinge, kvalitetne fotografije, a zanima je i dizajn interijera.

- ‘Slijedim’ make-up artisticu Marinu Mamić jer ima zanimljive transformacije, ali inače nisam veliki fan make-up tutorijala - istaknula je.

Ponekad gleda videe kako napraviti neki šminkerski trik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Učila sam kako našminkati usne. To je dobro jer ne moraš plaćati tečajeve da naučiš pojedine trikove - objasnila je Žanamari.

Voditeljica Ana Miščević (38) na društvenim mrežama prati poznate žene poput Kim Kardashian (36) i Victorije Beckham (43).

- Radim to iz znatiželje. U posljednje vrijeme pogotovo Kardashianku jer je kreirala svoju liniju proizvoda za šminkanje - ispričala je voditeljica.

Sama ne isprobava neke beauty trikove jer je, radeći na televiziji, svladala neke stvari koje su joj potrebne za izgled svaki dan.

- Zanima me kako profesionalci obavljaju svoj posao, ali meni je to previše šminke na licu - napomenula je Miščević.

Ako mislite da ste talentirani i kreativni vizažisti, prijavite se do 23. listopada na online show JoomBoos “Videostar” i osvojite put u Hollywood, 10.000 kuna vrijednu statuu i super ugovor s JoomBoosom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada