Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
108 komentara

Snježana Mehun je zaustavila trajekt i jako naljutila putnike

PROBLEMI S HUMMEROM Sretna sam i blagoslovljena što je trajekt uopće krenuo s obzirom na to da je bila orkanska bura, rekla je poduzetnica koja je blokirala trajekt u Prizni

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL(snimio čitatelj
108 komentara

Poduzetnica Snježana Mehun (47) doživjela je neugodnost nakon što se njezin žuti Hummer nije mogao otključati. Svi putnici su napustili trajekt, a Snježana je s članovima posade i obitelji ostala “popravljati” automobil.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sretna sam i blagoslovljena što je trajekt uopće krenuo s obzirom na to da je bila orkanska bura. Nije čudno da pod takvim okolnostima otkažu vožnju - rekla je Snježana i dodala kako se kao dugogodišnji skiper iskreno divi kapetanu što je pristao po tako jakoj buri krenuti na put.

Foto: snimio čitatelj/24sata

Putnici koji su putovali s poduzetnicom tvrde da je isključivo zbog nje kasnio trajekt s obzirom na to da joj se ispraznio akumulator u pristaništu Prizna i da su članovi posade tražili od osoba koje su stajale u koloni kablove kojima bi pokrenuli motor.

Foto: snimio čitatelj/24sata

- Snježani Mehun na trajektu se ispraznio akumulator. Nije bio kolaps, ali je kasnilo ukrcavanje jer je samo ona ostala na trajektu oko 15 minuta. Trajekt je došao s Paga iz pristaništa Žigljen - rekao je jedan od putnika, a Snježana je odmah demantirala glasine da je trajekt kasnio zbog nje i njezina automobila.

FANOVI U ČUDU Snježana Mehun u atraktivnoj pozi: 'Jesi li ti stvarno gola?'

- Sa svojom obitelji bila sam na hodočašću na Pagu. Nakon što sam zaključala svoj automobil, više ga nisam mogla otključati i to je bio jedini problem. Zahvaljujući organiziranoj posadi i mojoj obitelji problem smo uspjeli riješiti za deset minuta. Trajekt zbog mene nije kasnio s obzirom na to da nisu ukrcavali putnike ni dvadesetak minuta nakon incidenta.

Foto: snimio čitatelj/24sata

Cijela situacija bila joj je iznimno neugodna

Putnici su čekali u dugačkoj koloni dok su poduzetnici popravljali automobil, Ona je optužbe da je samo zbog nje kasnio trajekt negirala. Tvrdi kako se s ukrcajem nije krenulo ni 20 minuta nakon rješavanja problema...

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

VIDI OVO: Što pali nju, a što njega?

Naši partneri pišu
Message