Show

Komentari 13

Snježana Mehun: Ljude frustrira što njihova jelka nije najveća, a pokloni i gozba najraskošniji...

Snježana Mehun: Ljude frustrira što njihova jelka nije najveća, a pokloni i gozba najraskošniji...

Kaže da su ljudi više opterećeni veličinom poklona i raskošno okićenim drvcem, a zaboravljaju bit blagdana i često se ni ne osvrnu na ljude oko sebe kojima je potrebna pomoć ili samo da ih se netko sjeti

Snježana Schillinger Mehun (50) objavila je fotografiju ispred velike božićne jelke na svom Instagram profilu i poručila da za Božić nije najbitnija veličina jelke i poklona već briga o drugima.

- Privid koji nas okružuje, koliko god na njega upozoravali, ipak nas obuzme gledajući sve ove slikice na društvenim mrežama i zato ovaj moj post o jelkama je zapravo post posvećen svima koji su frustrirani jer njihova jelka nije najveća, njihova familija nije najbrojnija oko božićnog stola, njihovi pokloni nisu najraskošniji, njihova trpeza nije najslasnija, njihov provod nije za najboljim VIP stolom #prvireddomora i možda su sami, bolesni, tužni, moje molitve i želje su uz njih, samo mir i dobro! - napisala je Mehun.

U objavi je napisala kako ove godine nije kitila božićnu jelku već se samo slikala ispred one u hotelskom predvorju i komentirala kako se ovih blagdana svi natječu čija će jelka biti veća i ljepša umjesto da se usredotoče na one bitne stvari u životu.

POGLEDAJTE VIDEO: 4. EPIZODA KEREKESH SHOWA

- Učinimo nešto danas dobro. Odnesimo kolače susjedi koju treba 'dogledavati', nazovimo tetku koju nitko ne voli, pitajmo frenda koji je zaboravljen od svih u nekoj od svojih životnih muka i bijeda, 'kako si stari?!' Molimo za sve one koji nemaju više tu sreću da su s nama ovdje na zemlji, ali su u našim mislima i molitvama! - stoji u objavi.

Najčitaniji članci