Obavijesti

Show

Komentari 40

Snježana se ne odvaja od Rajka: 'Bože, pomozi mi kad je najteže'

Snježana se ne odvaja od Rajka: 'Bože, pomozi mi kad je najteže'
1

Za Rajkovu nesreću saznala je od susjeda, a kad je vidjela razbijeni automobil koji izvlače iz 11 metara duboke provalije, onesvijestila se. Rajka više nije zatekla tamo, a sad ga posjećuje u sušačkoj bolnici i moli.

VIDEO

Snježana Dujmić svaki dan dolazi u sušačku bolnicu u posjet Rajku koji je već četvrti dan u induciranoj komi. Najteže se nosi s neizvjesnošću, a na svome Facebook profilu poziva prijatelje da mole za Rajka i njegovo ozdravljenje. Utjehu traži u vjeri.

- Bože, molim te, daj mi snagu za danas, za svaki dan... Izbavi me iz mojih nevolja, pomozi mi kad mi je najteže i odmakni od mene svako zlo - objavila je u ponedjeljak ujutro.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Rajko Dujmić 01:20

- U konkretnom slučaju možemo ustvrditi da je današnje stanje pacijenta nepromijenjeno te je i dalje životno ugrožen. U Jedinici intenzivnog liječenje na Sušaku poduzimaju se sve dostupne potpore i stalne mjere intenzivnog liječenja, uz najveću moguću razinu nadzora i medicinske skrbi - odgovorili su u ponedjeljak ujutro liječnici KBC-a Rijeka na upit o stanju Rajka Dujmića (65).

Rajko i Snježana i prije su u duhovnosti pronalazili rješenja i utjehu za svoje bračne krize. Jednu takvu prebrodili su točno prije godinu dana. On je u kolovozu prošle godine zbog fizičkog napada na Snježanu završio u pritvoru. Optužnicu protiv Rajka podiglo je državno odvjetništvo u Zagrebu po službenoj dužnosti. Teretili su ga za prijetnje i nanošenja tjelesnih ozljeda supruzi Snježani. Ipak, Rajko i Snježana pomirili su se izvan suda.

Snježana: 'Sigurna sam da će Rajkovo srce kucati još dugo...'
Snježana: 'Sigurna sam da će Rajkovo srce kucati još dugo...'

Po izlasku iz zatvora Rajko je samoinicijativno otišao na liječenje, no nije htio reći u kojoj se bolnici nalazio. Posjetiti su ga mogli samo oni koje on poželi, a bolnici je dao popis dragih ljudi.

– Ovisnosti su me opsjedale cijeli život. Tek sad sam napokon upoznao pravoga sebe. I to kroz spoznaju Boga, u njegovoj punoj snazi. Osjećam da drži ruku na mojem ramenu i vodi me – rekao je tad Dujmić.

Unatoč njegovim ispadima, Snježana mu je uvijek opraštala, a jednom je rekla i zašto.

- Odrasla sam uz oca koji je pio od svoje 13. do 63. godine, dok se nije ozbiljno razbolio. Kad bi se napio, bio je vrlo agresivan, tukao bi mene i mamu bez ikakva povoda. Ali kad je došlo do zida - alkohol ili život - prestao je. Uvijek ima nade, treba se boriti za ljubav, za obitelj - objasnila je tad Snježana.

Pixsell

Za Rajkovu nesreću saznala je od susjeda, a kad je vidjela razbijeni automobil koji izvlače iz 11 metara duboke provalije, onesvijestila se. Rajka više nije zatekla tamo, jer je Hitna pomoć dojurila vrlo brzo nakon poziva sumještana koji su Rajku priskočili u pomoć. Prema njihovim riječima, Rajko je tad još bio pri svijesti, ali je tijekom vožnje do KBC-a Rijeka pao u komu iz koje se više nije budio. Zbog ozljeda glave iste večeri je podvrgnut kirurškom zahvatu, a nakon toga anesteziolozi su ga stavili u stanje inducirane kome radi bržeg i uspješnijeg oporavka.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje