Show

Komentari 13

Sofija se časti za Novu godinu: Kupila prstenje za 226.000 kn

Sofija se časti za Novu godinu: Kupila prstenje za 226.000 kn

Manekenka ne štedi kada je u pitanju odjeća i nakit. Za Novu godinu priuštila si je skupocjeno prstenje s dijamantima, a prethodno je već kupila dijamantnu narukvicu

Atraktivna srpska manekenka Sofija Milošević (30) nedavno je sa svojim zaručnikom, nogometašem Lukom Jovićem (22), dobila sinčića Alekseja. Uživaju u roditeljstvu i kupuju mu sve što treba, a sada je Sofija odlučila počastiti i sebe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Poznato je kako voli odijevati luksuzne komade odjeće, ali i nakita. Zbog toga se počastila za Novu godinu i priuštila si dva prstena čija je vrijednost 30.000 eura (oko 226.000 kuna), pišu srpski mediji

- Sofija najviše voli kupovati za sina, ali kada je u prilici, tada počasti i sebe. U posljednje vrijeme voli nositi nakit, a sada si je kupila dva prstena. Odabrala je prestižni brend nakita, čiji najskromniji komadi koštaju nekoliko tisuća eura. Sofija dobro zarađuje od svoje modne linije pa joj cijena ne predstavlja problem - rekao je blizak izvor manekenki za srpske medije. Oba prstena imaju dijamante, a Milošević je prošle godine kupila i dijamantnu narukvicu. 

Jedan prsten platila je oko 10.000 eura (oko 75.500 kuna), a drugi je bio skuplji.

- Masivan je i cijeli popunjen sitnim dijamantima. Koštao je gotovo 20.000 eura i to je sigurno najekstravagantniji komad nakita koji ima Sofija. Taj prsten planira nositi samo u posebnim prilikama, a upravo su novogodišnji praznici dobar povod - zaključio je izvor.

Manekenka je na Instagramu objavila fotografije na kojima joj se vidi narukvica i prstenje, a mnogi obožavatelji pohvalili su joj ukus. Sa zaručnikom i sinčićem Aleksejem trenutačno je u Madridu zbog Lukinih poslovnih obaveza, a nedavno su posjetili Beograd.

Najčitaniji članci