Show

Komentari 121

Šokantno: Brutalne ispovijesti 
o orgijama na hrvatskoj estradi

Šokantno: Brutalne ispovijesti 
o orgijama na hrvatskoj estradi

'Seks skandal' razotkriva estradnu elitu. U knjizi bivše elitne prostitutke pojavljuju se estradni menadžeri, uspješni biznismeni te ostala ugledna imena jet-seta

Zagrebačka manekenka Izabela D. razotkrila je lanac prostitucije u kojem se nalaze manekenke, pjevačice u usponu i glumice čije usluge koriste brojni političari, sportaši... Skandalozna knjiga 'Seks skandal' od danas je na kioscima u prodaji za samo 19,90 kuna!

U knjizi bivše elitne prostitutke pojavljuju se estradni menadžeri, uspješni biznismeni te ostala ugledna imena splitskog i zagrebačkog jet-seta koji su podvodili djevojke s estrade i seksali se s njima za novac. Izabela objašnjava kako je pola poslova na estradi zapravo samo paravan za prostituciju.

'Manekenkama i polupevaljkama je core business 'kruh sa sedam kora'. Jebu se za lovu u mraku', piše u knjizi. Opisuje aferu bogataša i političara kojeg je nazvala Loknica i njegove, jedne u nizu ljubavnica, Snejki.

Ona je preko noći postala vrlo poznata poduzetnica čije se ime stalno povlači u novinama iako nitko ne zna čime se točno bavi. Kao njegova ljubavnica, u knjizi se pojavljuje i misteriozna Pjesnikinja.

Najčitaniji članci