Obavijesti

Show

Komentari 12

Šokirala fanove: Karleuša moli da se 'zaprate' njezine kćeri...

Šokirala fanove: Karleuša moli da se 'zaprate' njezine kćeri...
14

Jelena je ranije govorila da njene kćerke koriste društvene mreže, ali pod njenim nadzorom. No, sudeći po broju pratitelja Jelenine kćeri već su se 'osigurale' da imaju brojne lajkove na fotografijama Instagrama

VIDEO

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (40) ponovo je iznenadila obožavatelje napravši nesvakidašnji potez na svom profilu na društvenoj mreži.

Naime, pjevačica je objavila sliku svojih kćerki Atine (10) i Nike (9) i pozvala svoje fanove da ih prate na društvenim mrežama.

- Zapratite moje djevojčice Niku i Atinu - napisala je pjevačica.

Jelena je ranije govorila da njene kćerke koriste društvene mreže, ali pod njenim nadzorom. No, sudeći po broju pratitelja Jelenine kćeri već su se 'osigurale' da imaju brojne lajkove na fotografijama Instagrama jer Niku prati gotovo 15 tisuća ljudi, dok je Atina izgleda 'popularnija', pa ju prati 26 tisuća ljudi. 

Karleuša na svojoj društvenoj mreži objavljuje fotografije kćerka. Posljednju koju je objavila bila je za Usrks kada je s njima proslavila taj blagdan. 

No ono što su svi primijetili je da na slikama i snimkama nema njezinog supruga Duška Tošića (35).

Sudeći prema Jelenin objavama izgleda kako je s njima sve uredu. Nedavno ga je branila od glasila da ju suprug vara.

- U posljednja četiri mjeseca nesretnici iz tabloida su bez ikakvog dokaza povezali mog supruga sa raznoraznim ženama, uglavnom sumnjivog morala i zanimanja. Duško je vrhunski sportaš, divan, pošten obiteljski čovjek koji se nikada nije i nikada se neće baviti demantiranjem bolesnih laži. Žao mi je što se njegovo čisto ime kalja lažima samo da bi meni naudili. Čitavoj javnosti je jasno da se prljava hajka i napad na mene i moju obitelj nastavlja. Vjerujte, to rade za par stotina eura koje dobivaju od onih koji preko mog imena žele postati netko. Ali nitko je nitko, ma koliko platio bajke u trash štampi - napisala je pjevačica. Dodala je i kako joj ne preostaje ništa drugo nego da ponovi već rečeno: 

- Ne vjerujte i ne reagirajte na bolesnike. Volim vas i hvala na podršci - zaključila je Karleuša. 

Osim obiteljske idile, Jelena je nedavno nastavila s svojim nastupila. Tako je za dva tjedna zakazala koncert u zagrebačkom klubu, nakon što ga je prije dva mjeseca otkazala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:58

PAZITE IH SE: Ova tri horoskopska znaka su lažni prijatelji

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao