Obavijesti

Show

Komentari 1

Šola: Klara je vikala da se boji, no pobijedila je strah od visine

Šola: Klara je vikala da se boji, no pobijedila je strah od visine
12

Obitelj Perinović i Bukvić našle su se u eliminacijama. Najveći problem u izazovu predstavljalo je zid visok preko 3 metra. Klara Perinović je u zadnji tren uspjela uloviti vrh zida i time obitelji osigurala prolazak

VIDEO

Nakon što je voditeljica Doris Pinčić Rogoznica objavila rezultate prvog, kvalifikacijskog izazova, obitelj Buza itekako je imala razloga za slavlje jer je, kao najbolja u skupini, mogla zasluženo predahnuti. Ostalih šest obitelji podijeljeno je u dvije skupine, u svakoj po tri ekipe, a natjecale su se u još težem izazovu punom blata i vode, zvanom 'Bijeg iz utvrde'. 

U prvoj grupi natjecale su se obitelji Podobnik, Rimaj i Bukvić te je po jedan nominirani član iz obitelji morao prijeći visoki drveni zid, provući se kroz vodovodne cijevi te što brže osloboditi preostale članove ekipe zarobljene u utvrdi. Nakon toga, cijela je obitelj trebala proći zadani poligon i prebaciti 20 vreća s pijeskom teških 10 kg preko metalne ograde. 

Sve obitelji odlučile su se za mlade, najlakše i najbrže članove pa je tako za tim Podobnik prva išla Tia, za Rimaj Nika, a za Bukviće Teodora. Tia je bila najbrža pa je prva oslobodila obitelj iz utvrde, što im je na kraju dalo veliku prednost i prvi su izvršili cijeli zadatak. Obitelj Rimaj je bila druga, a Bukvići su bili treći i tako završili u eliminatoru. 

- Bukvići su dali sve od sebe, ali možda je ovo bio prevelik zalogaj za njih, žao mi je - kazao je trener fitnesa Norbert Žmegač Kunić, dok je Vlado Šola odmah uočio prednost Podobnika. 

- Nije me čudilo što je djevojčica iz obitelji Podobnik bila prva u izazovu jer sam u prethodnom natjecanju uočio da je vrlo sposobna trkačica jer je istrčala svoju dionicu i dala prednost obitelji - rekao je Šola.

Na red je došla i druga grupa u kojoj su se Perinovići, Švigači i Jarci borili bez jednog člana jer se tata Valter Perinović ozlijedio, baš kao i Mislav Švigač pa su Jarci ovaj izazov odradili bez mame Brigite. Obitelj Jarc na kraju je najbolje i najbrže odradila izazov 'Bijeg iz utvrde', na drugom mjestu su bili Švigači, a djevojke iz obitelji Perinović završile su na trećem mjestu i tako postale druga ekipa koja ide u eliminator.

Kako bi igra bila poštena, tata Bukvić je zbog prijateljstva s Perinovićima odlučio preskočiti posljednji izazov kako bi njegova supruga i dvije kćeri mogle ići protiv djevojaka Perinović. Kroz zahtjevan poligon s teškim preprekama djevojke su uspješno prošle, no najveći problem predstavljala im je zadnja prepreka - zid visok preko 3 metra. Klara Perinović je u zadnji tren uspjela uloviti vrh zida i time odvela svoju obitelj u pobjedu i osigurala prolazak dalje. Time je za obitelj Bukvić završila ova velika sportska avantura.

- Klara Perinović je cijelo vrijeme vikala da se boji i vidio sam kako je skupila svu svoju snagu i koncentraciju, nekoliko puta je probavala i uspjela je! To je poanta cijele priče - pobijediti svoj strah i pobijediti svoje limite - zaključio je Šola.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš