Obavijesti

Show

Komentari 52

Soraja uhićena u Crnoj Gori, prekršila je pravila oko korone

Soraja uhićena u Crnoj Gori, prekršila je pravila oko korone
4

Prije nekoliko dana starleta je šetala šumom, pohvalila se kako je pronašla vremena za čitati knjigu i pokazala da je na red došla 'Tvrđava', autora Meše Selimovića

VIDEO

Soraja Vučelić-Masoni (34) uhićena je na Žabljaku u Crnoj Gori zbog sumnje da je počinila kazneno djelo nepostupanja prema zdravstvenim propisima za suzbijane opasne zarazne bolesti, pišu Vijesti. Kako navode, starleta nije jedina koja je uhićena već i M.M. (33) iz Podgorice. 

- Postupajući po operativnim informacijama, policija je izvršila kontrolu jedne vikendice u naselju Borje u kojoj su zatečene dvije ženske osobe, S.M. i M.M., a koje nisu posjedovale potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog prometovanja (op.a. propusnice) - poručili su iz policije.

Osim što su prekršile tu mjeru, prekršile su i mjeru zabrane okupljanja u objektima za one koji nisu članovi istog kućanstva. Djevojke su odveli državnom sucu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima, istaknuli su iz tamošnje policijske uprave.

Soraja se o svemu nije oglasila na društvenim mrežama, a inače je poprilično aktivna i sa svojim pratiteljima dijeli svakojake dogodovštine iz svakodnevice pa vjerujemo kako će im sve detaljno objasniti kad to bude moguće. Prije nekoliko dana starleta je šetala šumom, pohvalila se kako je pronašla vremena za čitati knjigu i pokazala da je na red došla 'Tvrđava', autora Meše Selimovića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#loveislove 🦋

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

Golišavost i pogreške u Photoshopu su postale njen zaštitni znak pa ni toga nije izostalo unatoč pandemiji korona virusa. Ovo nije prvi put da je Vučelić imala problema sa zakonom. S policijom se susrela i prije nekoliko godina kad su je zaustavili čim je sletjela s aerodroma u Srbiji, a srpski mediji često su pisali kako je blisko povezana s jednim kriminalnim klanom. 

POGLEDAJTE VIDEO O PODRŠKI DEANA KOTIGE: 

Pokretanje videa...

00:46

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...