Obavijesti

Show

Komentari 133

Soraja Vučelić nožem je ubola curu u trbuh u noćnom klubu?

Soraja Vučelić nožem je ubola curu u trbuh u noćnom klubu?
5

Nakon uboda djevojka je pala od boli i šoka, tvrdi upućeni izvor za srpski Kurir. Srbi se pak bune jer Veliki Brat priča hrvatski, a u nedjelju ulazi dvoje novih stanara

VIDEO

Prije tri godine u jednom noćnom klubu u Baru Soraja Vučelić izbola je djevojku, piše Kurir. Sara je sa svojom prijateljicom zgrabila curu s kojom je bila u svađi, odvukla je u WC i počela je tući nakon čega ju je nožem ubola u trbuh.

- U to vrijeme se u Baru taj skandal prepričavao danima. Ubola ju je nožem u trbuh nakon čega je djevojka pala od boli i šoka. Na svu sreću, nož je bio mali pa joj nisu oštećeni organi. Djevojka je i danas živa i zdrava - rekao je dobro upućeni izvor za Kurir.

Kako srpski Kurir doznaje, Sara zbog ovog djela nije odgovarala pa je ubrzo nakon toga po gradu nastavila maltretirati djevojke koje joj nisu bile po volji. 

Lester želi vidjeti Slavičine grudi

Nikola Nasteski, poznatiji kao Lester, bacio je oko na najstariju stanarku 'Velikog Brata' Slavicu, to jest na njezin dekolte. Tako je Lester izravno predložio Slavici da se skine jer, kako joj je objasnio, ne bi bilo razlike između golih grudi i ovoga što sad vidi. Slavica mu je na zamolbu rekla kako nije normalan te da ona voli nositi dekolte. 

- Ti stvarno nisi normalan dečko. Nek' ti mama pokaže dekolte - odlučna je bila Slavica.

Srbi se bune što Veliki Brat priča hrvatski

Kako piše srpski Kurir, osim što u kući 'Velikog brata' ima najviše sudionika iz Hrvatske, natjecatelji Srbije i ostalih država moraju slušati i kako se Veliki Brat stanarima obraća na hrvatskom jeziku. Kao primjer navode Duškov razgovor s Velikim Bratom, kada se stanar otpada navodno zbunio i sam počeo pričati hrvatski. Iz Emotiona su opovrgnuli ove navode i objasnili kako veliki brat priča na svim jezicima, osim na makedonskom i slovenskom zbog problema sa sporazumijevanjem.

U nedjelju ulaze novi stanari

U nedjelju će u kuću na Košutnjaku ući dvoje novih natjecatelja, od kojih će jedan biti iz Srbije,a  jedan iz Crne Gore. To će biti prvi predstavnik Crne Gore. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 133
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja