Obavijesti

Show

Komentari 147

Soraja Vučelić skrivila je smrt najbolje prijateljice Afrodite

Soraja Vučelić skrivila je smrt najbolje prijateljice Afrodite
5

Stanarka Big Brother kuće posudila je auto od prijatelja kako bi se s najboljom prijateljicom Afroditom vozila po gradu. Soraja je izgubila kontrolu nad automobilom

VIDEO

Iako se predstavila kao Hrvatica s trenutačnim prebivalištem u Beogradu, Soraja Vučelić je zapravo dugi niz godina živjela i radila u Baru, a u Crnoj Gori pamte je po stravičnoj prometnoj nesreći, piše srpski Alo. Vozila je automobil i odvezla najbolju prijateljicu u smrt.

- Sara je u Crnoj Gori poznata po mnogim stvarima, ali ljudi najviše pamte prometnu nesreću u kojoj je u smrt odvezla tadašnju najbolju prijateljicu Afroditu Berišaj. U to vrijeme družila se s bogatim muškarcem od kojeg je jednog dana posudila auto da se s prijateljicom provoza po gradu. Prema pričama, Sara je izgubila kontrolu nad automobilom pa su se djevojke zabile u drvo. Od ozljeda koje je zadobila, Sarina prijateljica je preminula. Sara je također pretrpjela brojne ozljede, no uspjela se oporaviti - rekao je za Alo izvor koji dobro poznaje prošlost stanarke Big Brother kuće. 

Iako je Soraju tragedija potresla, ubrzo se vratila u život. Kako je rekao izvor, vratila se starim navikama i s novom najboljom prijateljicom nastavila izlazak po noćnim klubovima. 

- Bila je poznata kao 'djevojka za zabavu' koja se upuštala u veze s brojnim muškarcima sumnjive prošlosti. Od njih je dobivala silikone, novac i odjeću kako bi što bolje izgledala - rekao je izvor i naglasio da je najviše voljela Talijane pogotovo ako su se duže zadržavali u Crnoj Gori. 

Soraja je maštala i o tome da postane model u Italiji, pa je muškarce s punim džepovima najviše tražila kako bi lakše ostvarila svoj cilj. Izvor tvrdi da će za Saru znati u bilo kojem klubu u Crnoj Gori ako se pita za nju. 

Sorajina najbolja prijateljica Afrodita poginula je 27. siječnja 2007. godine. Automobil je iz neutvrđenih razloga sletio s ceste i prešao u suprotnu traku, nakon čega su se djevojke zabile u drvo.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao