Show

Komentari 62

Sorajina najbolja prijateljica: 'Prvi svjetski rat bio je 1389.'

Sorajina najbolja prijateljica: 'Prvi svjetski rat bio je 1389.'

Britanski medij Daily Star starletu je usporedio s Jessicom Rabbit. Inače, Ana je dugogodišnja najbolja prijateljica Soraje Vučelić (32) s kojom često putuje na luksuzne destinacije i hvali se brendiranim krpicama

I kada pomislimo da nas više ništa ne može iznenaditi u reality showu Zadruga, natjecatelji nas uvjere u suprotno. U emisiji koja je pod krovom Pink televizije stiglo je osmero Zadrugara.

Igrali su razne igrice, a rješavali su i kviz opće kulture. Najviše se 'proslavila' starleta Ana Korać (25) čiji odgovor su prenosili i britanski mediji. 

Na pitanje: 'Kada je započeo prvi svjetski rat?', Ana je bez da trepne napisala: '1389. godine'. No, to nije jedini 'biser' koji je imala u emisiji. 

Jedno od pitanja je bilo i koja je oznaka za zlato, a Korać je napisala 'Zlato'. Ipak, nije sve tako crno. Za razliku od kolegice koja je napisala kako je Anu Karenjinu napisao Fjodor Mihajlovič Dostojevski, starleta je s osmijehom od uha do uha pokazala točan odgovor - Lav Nikolajevič Tolstoj. 

Britanski medij Daily Star starletu je usporedio s Jessicom Rabbit. Inače, Ana je dugogodišnja najbolja prijateljica Soraje Vučelić (32) s kojom često putuje na luksuzne destinacije i hvali se brendiranim krpicama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci