Obavijesti

Show

Komentari 82

Sorajina prijateljica 'usosila' je Dinamovca: Imali korona party

Sorajina prijateljica 'usosila' je Dinamovca: Imali korona party
8

Nogometaš modrih Lirim Kastrati u subotu je slavio ročkas. Na tulumu je bilo više od 10 ljudi. Sve je na Instagramu objavila njegova cura Anđela

VIDEO

Lirim Kastrati dolazi s Kosova, a uspoređuju ga s Lukom Modrićem, koji je tijekom odrastanja igrao nogomet i čuvao koze, a Kastrati krave.

POGLEDAJTE VIDEO: Kastratijev rođendanski korona party

Pokretanje videa...

Kastratijev rođendanski korona party 00:31

- S ponosom mogu reći da sam u okolini svoga sela čuvao krave. Svakoga dana ustajao sam u zoru i sa svojih 12 krava odlazio na obližnje livade i u šume. Moja obitelj se i danas bavi proizvodnjom mlijeka i mliječnih proizvoda, pa i danas kada dođem na Kosmet, rado uzmem stado krava i idem s njima u šetnju. Uopće se toga ne sramim, i uvijek rado o tome govorim. Znao sam im imena, naravno. Lara, Mštera... eh, sada ih se više ne mogu svih sjetiti. A kako je to izgledalo? Doveo sam ih na ispašu i, dok su one pasle, ja sam okolo trčao. Pa nisam cijeli dan sjedio uz njih. Svaka krava imala je zvono oko vrata i stalno sam ih držao na oku - izjavio je nedavno nogometaš Dinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U subotu je slavio 22. rođendan u jednoj kući, a na partyju na kojem je bio i DJ te na kojem se točio šampanjac, bilo je više od deset ljudi, suprotno epidemiološkim preporukama. Sve je naime snimala njegova djevojka Anđela Šimac (24) koja je video s tuluma objavila na svojoj društvenoj mreži Instagramu na kojoj je prati više od 40.000 ljudi.

Nakon objave medija o razuzdanom tulumu Anđela je video sa svog profila ekspresno obrisala, no u subotu se oglasio i Dinamo.

“Lirimu Kastratiju danas je rođendan te je sinoć u kući koju koristi, s djevojkom i desetak prijatelja, imao proslavu koja je završila nešto iza ponoći. Iako smatra kako nije napravio ništa loše niti će proslava rođendana utjecati na njegovu pripremu za trening i utakmice, Kastrati izražava žaljenje ako su objave s društvenih mreža i tekstovi o tome objavljeni u medijima izazvali neugodnosti za klub. GNK Dinamo će analizirati konkretnu situaciju i činjenice te ćemo u skladu s utvrđenim donijeti adekvatne odluke, regulirane internim pravilnicima’’, rekli su iz Dinama.

Anđela je inače Sorajina prijateljica, rodom je iz Sinja i model je za kupaće kostime. U jednoj od objava na Instagramu, osim dečka Kastratija, označila je i Stelu Opančar, finalisticu izbora za Miss Universe 2016. Prije Kastratija, kako doznajemo, bila je u vezi s nogometašem iz inozemstva.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'