Show

Komentari 30

Soraju 'oprala' baka: Sravnit ću te sa zemljom, obriši taj video!

Soraju 'oprala' baka: Sravnit ću te sa zemljom, obriši taj video!

Iako objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama, Soraja smatra kako je seks pred kamerama odraz nepoštovanja. Za srpske medije rekla je kako partnera ne bi prevarila

Starleta Soraja Vučelić (35) poznata je, osim po sudjelovanju u regionalnom Big Brotheru 2011. godine, i po objavljivanju golišavih i provokativnih fotografija i videa na društvenim mrežama. Naposljetku je objavila i snimku na kojoj pokazuje gole grudi ispod majice. Iako je od svojih pratitelja dobila pohvale na račun toga, video se nije svidio njezinoj baki, koja joj je odmah poslala poruku.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Saro, obriši posljednji video da te ne sravnim sa zemljom. Nemoj se praviti luda, rodbina te gleda, a i baba sad ima odakle, Anđela je tu - napisala joj je baka. 

Soraja se našalila pa joj odgovorila kako će izbrisati, no želi da joj zauzvrat napravi krafne jer joj je zbog svega pao šećer. 

Vučelić je inače nedavno otkrila kako je njezin partner nagovara da imaju dijete, no ona još nije spremna da postane majka. Za srpski Informer sada je progovorila o muškarcima.

- Treba se sretno udati za bogatog muškarca. Treba normalno zarađivati i ispunjavati osnovne kriterije za budućnost. Ako si siromašan, znači da nisi sposoban za brak i djecu. Potrebno je puno ulaganja u odrastanje djece - ispričala je Soraja za srpske medije.

Priznaje kako nikad ne bi bila s 20 godina starijim muškarcem jer s njim ne bi imala zajedničkih interesa. 

- Najviše mi odgovara netko mojih godina, mlad, a zreo, puno života i ambicija - objasnila je. Osim toga, nezamislivo joj je da muškarci idu na plastične operacije. Dodala je kako ona nije za veze 'sa strane' i prevare. Za nju je monogamna veza jedini pravi odnos između dvoje ljudi. 

Iako često objavljuje provokativne fotografije, smatra kako iznošenje intime nije po bontonu i djeluje napadno. Zbog toga misli kako nije u redu imati seks pred kamerama. 

- To je nedostatak samopoštovanja. Ne želim osuđivati druge, ali ja nikada ne bih pristala na tako nešto - rekla je Soraja.

Najčitaniji članci