Obavijesti

Show

Komentari 9

'Spasio sam te od ispadanja, trebala bi dati više od sebe...'

'Spasio sam te od ispadanja, trebala bi dati više od sebe...'
15

Nea je imala problema s odjećom koja je pucala po šavovima dok je vježbala, a u jednom je trenutku čak i pala na pod, što je izazvalo 'lavinu' smijeha kod ostatka tima

VIDEO

Pred kandidatima showa 'Život na vagi' je tjedan u kojem će s Hrvatskom gorskom službom spašavanja boraviti na Platku. HGSS će im pokušati kroz praktični dio objasniti što sve rade i koju obuku moraju proći da bi bili kompetentni za spašavanje života. Umjesto trenera Maje i Ede, s kandidatima će u ovom ciklusu biti Ivan Šafradin iz HGSS-a Split te Rene Tonkli iz HGSS Karlovac. Ivan će voditi crveni tim dok će Rene biti zadužen za plavi tim.

Djevojke su bile oduševljene kad su vidjele da neće spavati u šatoru, nego u normalnoj kući, a Roko je dobio vlastitu sobu. Prvi trening kandidati odrađuju u prirodi, a Rene je komentirao kako je plavi tim dosta neaktivan i usporen. Nea je imala problema s odjećom koja je pucala po šavovima dok je vježbala, a u jednom je trenutku čak i pala na pod, što je izazvalo 'lavinu' smijeha kod ostatka tima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

08:07

- Često se događa da i na našim treninzima prvi trening bude pod ručnom, nije to ništa neobično. Kasnije će biti bolje - komentirao je 'trener' crvenih, Ivan Šafradin. Plavi tim nije bio sretan s vojničkim drillom koji ih je dočekao na treningu, a Nea je najviše prigovarala.

Skinuo preko 50 kila: Mario je otkrio jelovnik i plan vježbanja
Skinuo preko 50 kila: Mario je otkrio jelovnik i plan vježbanja

- Spasio sam te na ispadanju, trebala bi dati malo više od sebe. O tebi ovisi tim - komentirao je Rene, ali Nea nije prihvatila njegovu kritiku te je komentirala da joj je motivacija na niskoj razini.

Poslije treninga Ivan je poželio razgovarati s Danijelom jer ga je zanimalo kako je odlučila raditi u staračkom domu.

- Htjela sam to raditi. Na početku mi je bilo 'Isuse Bože', ali sad svu svoju ljubav dam tim korisnicima, iako je možda nekima gadljivo, ali ja ga volim. Najvažnije je raditi posao da ideš na posao s osmijehom i vraćaš se kući s osmijehom - komentirala je Danijela.

Lidija pala ispod sto kila: 'Ovo sam čekala dugih 25 godina...'
Lidija pala ispod sto kila: 'Ovo sam čekala dugih 25 godina...'

Rene i Ivan kandidatima su pripremili i poseban izazov - probudili su ih usred noći i dali im sedam minuta da se spreme i izađu na teren. Iako nitko od kandidata nije bio oduševljen zadatkom, svi su osim Julije i Mirne, koja je bila oslobođena brzog spremanja zbog štaka, izvršili zadatak. Treneri su komentirali kako Julija nije timski igrač, ali da ubuduće i ostatak tima mora pomagati najlošijoj karici. Na kraju su im Ivan i Rene rekli da je zadatak zapravo bio mali izazov u kojem je bilo bitno tko će prvi na cilj, a to je bila Danijela i za nagradu je dobila osobni imunitet.

Od članova HGSS-a dobili su poduku i kako pružiti prvu pomoć za slučaj nezgode u planinama, a Maca je bila 'pokusni kunić', što joj je bilo posebno drago jer ju je previjao Šafran za kojeg je priznala da joj je jako zgodan što je, naravno, izazvalo smijeh kod ostalih kandidata. Sara koja želi postati liječnica dobila je posebnu radionicu na kojoj su joj pokazali kako medicinski zbrinjavaju unesrećene osobe.

Članice crvenog tima dobile su zadatak da pomoću nacrtane karte moraju prijeći dobar dio šume kako bi Ivan provjerio kako se snalaze. Danijela i Ana su vodile put, a Julija je samo potvrđivala njihove odluke, što je djevojke izbacilo iz takta. Na putu kroz šumu vidjele su zmiju, što je Ana doživjela jako traumatično pa je u suzama nastavila odrađivati ostatak zadatka. Iako su cure trebale pronaći kartu i kompas, nisu to uspjele pa su se odlučile vratiti kod trenera i Roka koji su ih čekali.

- Moram priznati da sam razočaran, mislio sam da će se bolje organizirati i da će pronaći kartu - komentirao je Roko, a trener Ivan bio je zadovoljan što su djevojke ipak ostale u timskom duhu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...