Obavijesti

Show

Komentari 25

Petar Bruno svojim je plesom oko šipke osvojio Supertalent

Petar Bruno svojim je plesom oko šipke osvojio Supertalent
2

Od gotovo 400 točaka s audicija, trinaestero najboljih posljednji put stali su na pozornicu Supertalenta i nastupom pokušali osvojiti gledatelje. Upravo to je uspjelo Petru Bruni Basiću

VIDEO

Pole dancer Petar Bruno Basić pobjednik je 4. Supertalenta te je osvojio nagradu od 200.000 kuna. Kad je čuo svoje ime, Petar se 'slomio' i rasplakao.

Voditelji Rene i Igor htjeli su da nešto kaže kao pobjednik, no Petar je uspio izustiti samo 'nešto'. Iza pozornice, u zagrljaj mu je prvo dotrčala majka. 

Na drugom mjestu po broju glasova bili su Transform Crew, a Erik Balija na trećem. 

Nakon što su kroz 14 tjedana gledatelji imali prilike vidjeti pregršt talenata, večeras su mogli glasati za svog favorita među 13 finalista te ga učiniti 'Supertalentom'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

FInalnu emisiju otvorio je upravo Petar Bruno Basić. - Nadam se da ste spremni za anđela na šipci - najavio je svoj nastup plesač koji si je za finale zadao elemente koje do sada nikada još nije uspio savladati. Spektakularnom točkom odjeven u anđela oduševio je publiku u studio, iako je imao nekoliko poteškoća s izvedbom. Žiri je zaključio da je svojom točkom 'visoko postavio ljestvicu' za ostale finaliste. 

 


Lana Kovačić i pas Vicky pripremili su dosad neviđene točke, a na pozornicu su izašli na 'ghostbustersi'. Lana se bojala da se Vicky ne ozljedi jer su pripremile zahtjevnu koreografiju. Mislav Čavajda Vicky, kaže, može vidjeti u filmovima pa joj preporučuje glumačku karijeru. 

Najmlađi natjecatelji. Malci, idući su došli na pozornicu i to u društvu djevojčica koje su plesale s njima. Ako pobjede, rekli su, prvo će otići na pizzu, a dalje 'ne znaju'.  'Mikro breakdanceri' šarmirali su žiri koji smatra da su se dečki jako uozbiljili te da su puno narasli od posljednjeg puta. 

 

Virtuoz na harmonici, osmogodišnji Stjepan Magdić animirao je publiku svojom izvedbom ciganskog plesa i finske polke. Prije finala, Stjepan je rekao da o pobjedi niti ne razmišlja jer je svjestan 'opake' konkurencije. Martina Tomčić poželjela mu je međunarodnu slavu i preporučala mu europska i svjetska natjecanja. 

 

Plesna skupina iz Dubrovnika 'Step'n Jazz' izazvala je emotivne reakcije kod žirija. Izveli su točku s porukom 'Ljubav, a ne rat', a članovi skupine bili su odjeveni poput anđela, dok su stepali na Beyoncein hit 'Halo'. Najveći san im se, kažu, natjecati na natjecanju u stepu u Americi. 

 

Toni Mihičinac koji se za finalnu točku, kaže, pripremao oduvijek, izbezumio je žiri. Točka koju je izveo bila je puna adrenaline, snage i hrabrosti, kazao je Toni te dodao da mu nedostaje još jedna emisija da pokaže još jednu višu razinu. U jednom trenutku, u usta je stavio nož te na rukama 'hodao' po stepenicama, zbog čega je Danijela točku, kaže, jedva gledala. 

Nakon Tonija, na pozornicu je došla plesna skupina Brutala koji su plesali uz govor YouTubera Princea Ea naziva 'Why I Think This World Should End'. Svojim su plesom duboko dirnuli žiri i publika, a na kraju su podijelili i papiriće s porukama empatije i ljubavi. Danijela je bez suzdržavanja rekla da smatra da oni zaslužuju titulu Supertalenta. 

 

 

Maleni 'showman' Luka Pirić, na pozornici je ušao u svijet videoigrica te je prošao sve prepreke i složio sve rubikove kocke. Točku je nazvao 'The Cube Game', a Martina mu je rekla da je podsjeća na YouTube zvijezde te ga, kaže, vidi u tom polju. 

- Ja znam hrpu ljudi koji su zbog tebe kupili Rubikovu kocku i počeli je slagati - rekla je Danijela, a Luka je rekao da mu je to bio jedan od ciljeva. 

Prvi vokalni finalist bio je Erik Balija koji je najavio da će 'ostaviti srce na pozornic', što mu je i uspjelo. Izveo je pjesmu njegova pokojnog prijatelja Vinka Coce. Danijela je ostala oduševljenja jer je pjesmi dao svoj 'pečat', a Erik se složio s njom te je rekao da mu je to uvijek i namjera. 

- Uz sve nedaće kroz koje ste prošli, vjerujem da je ovaj današnji nastup kruna svega onog što jeste i što ćete tek doživjeti jer mislim da imate novu karijeru - kazala je Martina.

 

Plesač Devin Juraj priznao je da je došao plesati, a ne pobjeda koja bi mu, kaže, više značila da je stariji i iskusniji. Devin se zahvalio žiri na konstruktivnim kritikama i iskrenim komentarima, jer je tako uspio raditi na sebi i napredovati. Mislav je zaključio da je mladi plesač postao samouvjereniji. Izveo je točku naziva 'Državni udari'. 

 

Grupa A.K.A Crescendo koju si je Martina 'prisvojila', izvela je miks nekoliko pjesama, a njihov a capella nastup dojmio se i publike i žirija. 

- Užitak vas je gledati. Zbilja bih volio da nađete svoj put i da vas netko prepozna jer mislim da imate jako puno kvaliteta. Gotov ste proizvod i samo neka netko baci oko na vas - rekao je Mislav.

 

Transform Crew, kao što su obećali, nastupili su svojim prepoznatljivim stilom i to uz pjesmu Michaela Jacksona 'They Don't Care About Us'. 

- Zbilja sam ponosan na vas. Gledam ove curice među vama i stvarno mi se srce steže jer se vidi da ste razumjeli temu o kojoj pričate - rekao je Mislav, misleći na najmlađe članice plesne skupine koje su, odjevena u bijelo, pričale o razdvajanju obitelji kao posljedici rata. 

Savršeno usklađeni, oduševili su i publiku, ali i Danijelu koja im je rekla da djeluju kao jedna osoba. 

 

Jelena Znaor je hula-hooperica koju je Mario stiskom na zlatnu gljivu plasirao u polufinale, a u finalnoj je emisiji izvela točku 'Dobrošli u cirkus'. Jelena se nadala da neće imati tremu pred izlazak na binu jer je točka opasnije nego njene prijašnje. Upravo to su gledatelji uskoro mogli i vidjeti, kada je Jelena oko struka vrtjela gorući hula hoop. 

- Nikako doma ovo raditi, ali jako sam ponosan na Jelenu. Ponosan sam i na sebe jer imam nos za prepoznati Supertalent -, rekao je Mario, dok se Martina pitala kako je uspjela vrtiti hula hoop dok je lebdila u zraku. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju