Show

Komentari 9

Spelling šokirala: Prošetala u mrežastoj trenirci i štiklama...

Spelling šokirala: Prošetala u mrežastoj trenirci i štiklama...

Zvijezda nekadašnje hit serije 'Beverly Hills 90210' inače je velika ljubiteljica mode. Kaže kako voli kad je sve 'nabacano i super', voli biti slobodna s bojama i oblicima

Američka glumica Tori Spelling (46) odmarala je uz bazen nedaleko od svog losanđeleškog doma, dok je njezin suprug, glumac Dean McDermott (52) čuvao njihovu djecu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumica je odjenula neobičnu 'trenirku' od mrežastog materijala, kako ulicama ne bi hodala samo u kupaćem kostimu. Međutim, i u tome joj je bilo vruće pa je u jednom trenutku skinula gornji dio i nastavila hodati u hlačama. Outfit je upotpunila cipelama na petu.

Tori Spelling Looking Good By The Pool

- Drago mi je što se vratila moda iz 1990-ih. To mi je najdraže stilsko razdoblje jer smo bili toliko slobodni s bojama i oblicima. Sve je bilo nekako nabacano i super - opisala je Tori, inače velika ljubiteljica mode.

Glumica je rođena sa zlatnom žlicom u ustima zahvaljujući poznatom ocu Aaronu Spellingu, i sama je bila velika zvijezda nekadašnje hit serije 'Beverly Hills 90210', a i njezina knjiga 'Story Telling' 2008. godine bila je u užem izboru za najprodavaniju knjigu New York Timesa.

Tori Spelling Looking Good By The Pool

Njena majka Candy (71) rekla je da Tori 'divljački' troši, a odbijala joj je platiti dugove koji su joj se nakupili na kreditnim karticama. Torina majka kćerinoj obitelji plaća namirnice i školarinu za djecu. 

Osim toga, Tori je pretprošle proglasila bankrot kada joj je država 'sjela' na račune jer nije plaćala porez. Navodno joj je najteže palo što je morala prestati ići na redovno tretmane botoksom. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

 

 

Najčitaniji članci