Obavijesti

Show

Komentari 24

Špiček izgubio strpljenje: Za ovo stvarno nema opravdanja!

Špiček izgubio strpljenje: Za ovo stvarno  nema opravdanja!
5

Članovi žirija, Tomislav Špiček, Ivan Pažanin i Željka Klemenčić su u srijedu uvečer izgubili strpljenje s kandidatima showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' i postrožili kriterije kod ocjenjivanja

VIDEO

Tako su Martin i Kristijan od Pažanina dobili dvojku za 'razbacano jelo', Željka nije imala riječi hvale za tanjure Kristijana i Aleksandre, dok su Špičeku tlak digli Moira i Zdravko zbog upropaštenog odreska. Da nije sve tako crno dokazuju i dvije devetke za Sanju i Zdravka!

Posljednji nastavak RTL-ovog kulinarskog showa pokazao je da biti žiri i nije tako lak posao. Iako je i sam zadatak bio težak (natjecatelji su trebali skuhati toplo predjelo i glavno jelo na temelju namirnica koje su im donijeli Moira i Zdravko, te Martin i Kristijan), žiri je bez milosti sipao kritike prema natjecateljima. Osim što ne slušaju savjete, na kušanja donose jela s jedno te istom namirnicom koju obrađuju na jedan te isti način te prečesto biraju namirnice koje nisu sezonske poput patlidžana, rajčice i paprike, kandidati su za loše ocjene tražili svakojaka opravdanja. No, Špiček im to nije mogao dopustiti.

Pokretanje videa...

03:09

- Ovdje nema opravdavanja. Znam da niste imali namirnice kakve ste htjeli, pa onda niste ovo, niste ono… Bez obzira na sve, nema opravdavanja. Nismo u školi! - kazao je Špiček nakon što su se natjecatelji počeli buniti na relativno niske ocjene. Špičeku je prekipjelo i kada su Moira i Zdravko na kušanje donijeli loše ispečen T-bone steak koji nije bio dio njihovog zadatka, ali su ga pripremili iz nužde s obzirom na pravilo da se moraju iskoristiti sve namirnice.

- Zašto ste uzeli ovaj komad mesa ako vam ne treba. U dućanu je bilo puno kvalitetnijih komada mesa, a vi ste uzeli lošiji. Molim vas, objasnite mi zašto? Reci da ne znaš što je T-bone steak i kako bi ga pripremio i riješil' si sve probleme. Nemojte se izmotavati… Baš su me 'raspalili' jer nisu znali kako pripremiti to kvalitetno meso - kazao je Špiček.

Martin i Kristijan razljutili su Pažanina koji im je za oba jela dao prvu ovogodišnju dvojku. Prema njegovom mišljenju, njihova verzija jela kojeg su Ozana i Kataraina pripremale večer prije, bila je „razbacana i bez smisla“, a za oko su mu zapeli i veliki komadi sastojaka. Splitski chef nije mogao prijeći niti preko Arsenovih i Željanovih sirovih polpeta od junetine, a smijuljenje dviju prijateljica sa Cresa tijekom ocjenjivanja dodatno ga je naživciralo. I Željka je imala što za reći na Katarinine i Ozanine tanjure. 

- Cure, ono što ste vi danas poslužile su počeci početaka u kuhinji. Da imate samo dobro zamiješano tijesto, ako radite svoje, domače tijesto, zagrijete maslac i jedan začin bacite na njega i dobit ćete šest puta bolje jelo od ovog koje ste zalile hrpom sira i gotovim umakom, ne znači da je to jelo -, rekla je Željka dodajući kako je žiri postrožio kriterije kod ocjenjivanja jer teško da će natjecateljima i šesti puta zaredom progledati kroz prste.

Da nije sve tako crno dokazali su Sanja i Željko kao jedini par čiji je zbroj ocjena prešao 20. Odličnom tehnikom i obradom namirnica, okusom i mekoćom mesa u jelu kojeg bi Željka „s guštom poručala“ osigurali su si čak 26 bodova, što je iznenadilo i samu Sanju. Nije mogla suspregnuti suze zbog devetki koje su dobili od Špičeka i Pažanina!

- Jako sam sretna jer smo dobili prve devetke. Suza mi je potekla jer dajem maksimum u svemu što radim - objasnila je Sanja koja se, zajedno sa Željkom, bori protiv Martina i Kristijana u sudaru titana – sutra, u četvrtak 9. veljače u 21:30 sati u novom nastavku RTL-ovog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'!
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao
Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'
PRIČALA NAM I O ODRASTANJU

Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'

Između Filipa i Tamare iz ‘Braka na prvu’ nije se još rodila ljubav. Njezina sestra blizanka Romana otkrila nam je što misli o Filipu i njihovom 'braku'