Obavijesti

Show

Komentari 40

Špiček je u problemu: Mora kod liječnika jer ne osjeća začine...

Špiček je u problemu: Mora kod liječnika  jer ne osjeća začine...
1

Žiri je redom dijelio dvojke i trojke zbog toliko loše pripremljenih jela da je Tomislav Špiček bio je uvjeren da je bolestan - jer nije osjećao toliko tražene začine

VIDEO

Dok su u ponedjeljak natjecatelji svojim začinjenim jelima doslovno rasplakali žiri, dan poslije bio je potpuna suprotnost. Žiri je redom dijelio dvojke i trojke zbog toliko loše pripremljenih jela da je Tomislav Špiček bio je uvjeren da je bolestan - jer nije osjećao toliko tražene začine.

- Morat ću na otići kod doktora, da mi pregleda uho grlo i nos jer moji nepci ne slušaju. Možda sam se razbolio, ne znam. Ja ne osjećam te začine… Deklariraš to jelo kao da je marinirano u začinima, a nigdje se to ne osjeti. Isprao sam usta vodom, uzeo veliki komad mesa i opet nisam osjetio tu marinadu. Užas! -  rekao je Špiček nakon što je nekoliko puta probao junetinu koja se, kako kažu Sara i Anna, marinirala u soji.

Ništa bolji u komentarima nije bio niti nakon kušanja Martinovog i Kristijanovog sendviča od patlidžana, te nedovoljno ispečenog goveđeg T-bone odreska posluženog u tagliati sa salatom od pečene paprike.  Momcima je T-bone ostao 'opasno crven' jer ga nisu uspjeli sipeći na vrijeme, pa su zamolili žiri da ga ne kušaju.

- Hrabrosti vam fali, dečki! Znamo kako treba servirati taj odrezak. Hoću vidjeti tu kost u slovu T, ramstek, biftek, ali nikako ovako na ovaj bijeli, bezvezni tanjur. T-bone steak je komad mesa koji zaslužuje pozornost. To je muško jelo i mora izgledati robusno. Druga stvar, niste složili sljedove kako treba. Poslužili ste dva glavna jela. Bolonjez je prejak za predjelo. Ono mora biti lagano, a meso ide u glavno jelo - iskreno je komentirao Špiček, okrenuvši Pazinjanima mršavu trojku na kuhači.

U svojih 43 godine života Špiček nikada nije mislio da će ga razveseliti kombinacija kokosa, ananasa i kozica koje su pripremili Natalija i Hrvoje. Osim svojih kokos kozica, Natali i Hrvoje pripremili su pikantnu ovcu, a za oba jela večeras su dobili visokih 26 bodova. Kako je Ivan Pažanin naglasio, oni su jedini par koji imaju uzlaznu putanju, kod kojih se vidi da uživaju u kuhanju i ne boje se riskirati s namirnicama. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život