Obavijesti

Show

Komentari 8

Špiček o šparogama: Vi mislite da rastu na drveću kao kruške?

Špiček o šparogama:  Vi mislite da rastu na drveću kao kruške?
4

Natjecatelji će se u ovoj epizodi mučiti pri osmišljavanju jela s nespojivim namirnicima koje su dobili na radnoj jedinici, a imat će i kraće vrijeme u dućanu

VIDEO

Osam natjecateljskih parova večeras ima na raspolaganju 75 minuta za pripremu dva jela, a u kojima moraju uklopiti tri vrlo važna sastojka - hlapa, mljevenu puretinu i šparoge. Hlap bi za većinu kandidata mogao biti najveća nepoznanica, što je nekako i razumljivo s obzirom da će rijetko koji kuhar amater htjeti 'eksperimentirati' s tako skupom namirnicom.

S druge strane, 'carsko povrće', šparoge često se nalaze na našim jelovnicima, pa njihova priprema ne bi trebala predstavljati veliki problem. Osim ako profesor Tomislav Špiček ne krene u provjeru znanja natjecatelja.

- Jeste li gulile bijele šparoge? Niste, kažete.. A zašto? Ako se ne ogule, one jednostavno nisu jestive. Ovo će vam biti velika zamjerka kod dodjele bodova -  izgrdio je Špiček natjecateljice Andreu i Barbaru. Ove dvije prijateljice će još dobro i proći na testu znanja, za razliku od Miroslava i Josipa, kojima će se Špiček smijati jer 'misle da šparoge rastu na drveću kao šljive i kruške u Zagorju'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica pobrinut će se da večeras natjecateljima bude još teže kod spajanja nespojivog jer će im vrijeme boravka u dućanu s namirnicama ograničiti na svega 30 sekundi.

- Trideset sekundi je definitivno premalo za odabir namirnica u Sparu. Ne možeš se koncentrirati u takvoj strci, a kamoli vidjeti što se sve nudi na policama. Nisi ni došao do vrata, već se moraš vratiti natrag na kuhanje - komentirat će Ante, koji se zajedno s Martinom vratio s 'godišnjeg odmora'.

Tko je majstor u pripremi hlapa, a tko će uništiti šparoge? Odgovore ćemo doznati u novom nastavku kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' večeras u 21:05 sati na RTL-u.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije
Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku