Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Špiro Guberina i danas je pravi šarmer: Ma ja sam mlad u duši

Legendarnog glumca u emisiji 'Dnevni boravak' na 24sataTV ugostila je Tatjana Jurić. Glumac je govorio o svojoj novoj predstavi te se prisjetio onih koje su ga proslavile

Screenshot/24sataTV
Foto: Screenshot/24sataTV
5 komentara

Iako je nedavno proslavio 81. rođendan, Špiro Guberina trenutačno radi na svojoj novoj predstavi 'Geste i grimase' kojom slavi 60 godina na sceni. Tijekom gostovanja kod Tatjane Jurić u emisiji Dnevni boravak otkrio je kako shvaća svoj glumački poziv.

- Drago mi je da moj posao nije uzaludan, nego da sam liječnik ljudske duše - odmah je, bez razmišljanja, rekao Špiro čija je prva uloga bila 1960. godine u predstavi 'Oko božje'.

- To mi je utrlo put drugim ulogama - kaže Špiro i prisjeća se vremena kad su ljudi puno više bili vezani za televiziju. 

Televizija me proslavila, u kazalištu me vidio mali dio publike

- Televizija mi je dala tu popularnost, a jedan mali dio publike vidio me u kazalištu. Serije su me proslavile. Vidim da i vaša generacija danas prihvaća sve te stare serije. To mi je jako drago. Posebno su mi dragi 'Prosjaci i sinovi' - zaključio je Špiro koji je u mirovinu otišao prije 14 godina, no njega to ne sprječava u radu na novim projektima. 

- Ja se u duši osjećam mlad - tvrdi Špiro, a kad ga je Tatjana upitala što bi da ima 30 godina poručio Špiri u budućnosti brzo se snašao. 

Špiro je i dalje veliki šarmer

- Ajde Špiro, pokušaj odmah zavesti ovu lijepu djevojku - rekao je glumac i pokazao da je i dalje veliki šarmer. Njegovoj šali Tatjana se od srca nasmijala. 

Glumac slobodno vrijeme voli provoditi na svom laptopu, a aktivan je i na društvenim mrežama preko kojih također komunicira sa svojim prijateljima. Rado ističe kako je završio informatički tečaj. Trenutačno se priprema za izvedbe svoje zadnje predstave koju je nazvao prema knjizi kazališnih kritika Ranka Marinkovića. 

Naši partneri pišu
Message