Obavijesti

Show

Komentari 36

Spiskala 3,3 mil. kuna da bude kao Kim pa dobila 'riblje usne'

Spiskala 3,3 mil. kuna da bude kao Kim pa dobila 'riblje usne'
12

Nakon što su me operirali, osjećala sam da imam alergijsku reakciju i kasnije tog dana usta su mi počela krvariti i bilo je jako bolno, rekla je Jennifer

Reality obitelj Kardashian ima brojne obožavatelje diljem svijeta. Neki od njih otišli su toliko daleko da žele 'kopirati' njihov izgled. Jedna od njih je Brazilka Jennifer Pamplona (27) koja trenutačno živi u Los Angelesu. Imala više od 20 estetskih korekcija kako bi sličila Kim Kardashian (38), a na to je potrošila pola milijuna dolara, odnosno 3,3 milijuna kuna. Povećala je grudi, stražnjicu i usne. 

Ipak, posljednja operacija koju je uradila nije prošla kako je Jennifer planirala. Ubrizgala je filere u gornju i donju usnicu, ali su joj cijela usta izgledala veće nego što su trebala.

- Nakon što su me operirali, osjećala sam da imam alergijsku reakciju i kasnije tog dana usta su mi počela krvariti i bilo je jako bolno - rekla je Jennifer, prenosi Daily Mail

BOTCHED FISH LIPS

Dva dana nakon što su joj napravili 'riblje usne', kako ona sama kaže, ponovno je otišla estetskom kirurgu kako bi uklonila filere. Ta 'riblja usta' koštala su ju 20.000 kuna. 

- Dok mi nisu uklonili filere pokrivala sam lice kad god sam izlazila izvan kuće. Kad god sam si pogledala lice, zaplakala sam - ispričala je. Nakon ovog nemilog događaja, Jennifer je odlučila malo pauzirati s operacijama koje je planirala napraviti u budućnosti.

Jennifer je posljednjih dana u susjednoj nam Italiji na filmskom festivalu u Veneciji. Najavila je da njezin dokumentarac stiže iduće godine.

- Za sve postoji prvi put - napisala je Jennifer na društvenim mrežama uz video na kojemu šeta crvenim tepihom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...